کاردانی فنی صنایع لاستیک
رشته کاردانی فنی صنایع لاستیک یکی از رشته های گروه صنعت دانشگاه علمی و کاربردی است. رشته کاردانی فنی صنایع لاستیک در ادامه بیشتر معرفی شده است.
صنایع لاستیک در هر سطحی که باشند اعم از بزرگ، متوسط و یا کوچک به تکنسین ها و سرپرستان تعلیم یافته نیاز دارند. وظایف این افراد برحسب ظرفیت شرکت ها متغیر است. به طور مثال برای یک واحد کوچک که نیروی متخصص و یا مهندس وجود ندارد تکنسین ها و یا سرپرستان آن باید چندین فعالیت تکمیلی را در شرکت انجام دهند و در شرکت های بزرگ امور آمیزه کاری و فراورش و کنترل کیفیت را به عهده دارند. به همین جهت آموزش ها باید از قالب سنتی و استاد شاگردی خارج و به شکل علمی آموزش داده شود تا بتوان در بازار رقابتی امروز پیش رفت.
دوره کاردانی فنی صنایع لاستیک به جهت بالابردن توان علمی افراد شاغل در صنعت لاستیک و تربیت کادر متخصص به منظور کار در صنایع لاستیک طراحی و برگزار می گردد. با توجه به گستردگی صنایع لاستیک دانشگاه علمی کاربردی، برخورداری این صنایع از مزیت دسترسی به مواد اولیه ارزان و دامنه گسترده محصولات آن در جامعه، اقدام به آموزش و تربیت نیروی کاردانی مورد نیاز این صنعت از اهداف این دوره می باشد.
قابلیت ها و توانمندی های فنی فارغ التحصیلان کاردانی فنی صنایع لاستیک:
- توانایی شناخت مواد اولیه صنایع لاستیک ها
- توانایی شناخت ماشین آلات صنعت لاستیک ها
- توانایی اجرای نظام های کنترل کیفیت و نمونه برداری
- سرپرستی تولید
- سرویس و نگهداری
مشاغل قابل احراز فارغ التحصیلان کاردانی فنی صنایع لاستیک:
- تکنسین کامپاندینگ
- اپراتور اصلی تایرسازی
- اپراتور اصلی بنبوری میکسر
- اپراتور اصلی قسمت پخت
- اپراتور اصلی کارگاه های قطعه زنی
- اپراتور اصلی قسمت آرایش و طبقه بندی تایر
- اپراتور اصلی اکسترودر
- تکنسین آزمایشگاه
- اپراتور اصلی کلندر
- مسئول کنترل کیفیت
- بیدسازی
- تکنسین ساختار تایر و تیوب