کاردانی حرفه ای سینما-تدوین فیلم
دوره کاردانی حرفه ای سینما-تدوین فیلم از دوره های گروه فرهنگ و هنر دانشگاه جامع علمی کاربردی است که در ادامه به ارائه توضیحات مختصری در مورد دوره کاردانی حرفه ای سینما-تدوین فیلم می پردازیم:
تدوین، آخرین مرحله تولید فیلم است که درآن، فیلم شکل نهایی خود را پیدا می کند. این مرحله شامل: گزینش نماها و اندازه های آن، ردیف کردن نماها، صحنه ها و سکانس ها پشت سرهم، مخلوط کردن تمام صداها و تعیین میزان بلندی آنها و در نهایت درهم آمیختن و همگام کردن صدای نهایی با تصویر است. این کارها به وسیله استفاده از فیلم نامه دکوپاژ شده قوانین و اصول فیلم سازی و ذوق هنری و خلاقیت تدوین گر انجام می شود. لازم به ذکر است که به این مرحله مونتاژ و ادیت هم گفته می شود. با توجه به توسعه روز افزون صنعت سینما و تلویزیون و بهره گیری ازیافته های علوم هنری در این زمینه، تربیت دانشجویانی برای رشته تدوین فیلم امری ضروری می باشد.
دوره کاردانی حرفه ایی سینما-تدوین فیلم به دوره ای اطلاق می شود که در آن دانشجویان با مبانی و علوم پایه مرتبط با صنعت فیلم و هنرهای بصری آشنا شده به نحوی که از آن بتوانند در حرفه تدوین فیلم استفاده کنند.
قابلیت ها و توانمندی های حرفه ای فارغ التحصیلان دوره کاردانی حرفه ای سینما-تدوین فیلم:
- شناخت و استفاده از تکنیک های فیلمبرداری و مونتاژ
- کاربرد نور و مباحث پایه آن
- آشنایی با اصول و قوانین فیزیک صوت و کاربرد آنها
- تدوین نمایش های رادیویی
- تدوین کلیپ و تیزر
- تدوین فیلم مستند و فیلم داستانی و....
مشاغل قابل احراز فارغ التحصیلان دوره کاردانی حرفه ای سینما-تدوین فیلم:
- تدوینگر فیلم کوتاه و بلند سینمایی
- تدوینگر فیلم مستند و داستانی
- تدوینگر تیزر تبلیغاتی و آنونس های سینمایی