هدف این گرایش تربیت مدیران تولید واحدهای صنعتی است. گرایش تولید صنعتی فن به کارگیری مهارتهای تکنیکی− اقتصادی و استفاده ی موثر و نظام یافته از نیروی انسانی، زمان، ماشین آلات، ساختمان و مواد به منظور تولید کالا با کیفیت و کارایی مطلوب است. گرایش تولید صنعتی به این سوال پاسخ می دهد که قسمتهای مختلف یک کارخانه به چه ترتیبی ساخته شوند تا حداقل جابجایی مواد و محصولات را با حداقل ضایعات داشته باشیم.
مهندس تولید صنعتی با تجزیه و تحلیل پیرامون برنامه ریزی تولید، کنترل و مدیریت پروژه، کنترل کیفیت و بهبود کارایی، تولید بهینه و موثر کالا و خدمات را تضمین می کند. انتخاب ترکیب مناسب از محصولات تولیدی یک کارخانه برای به حداکثر رساندن سود کارخانه، ،تدابیر لازم برای ثبات کیفیت محصولات کارخانه ،برنامه ریزی و کنترل موجودی ها، کنترل کیفیت، راه های موثر به تولید رسیدن فراورده ها یا عرضه مطلوب تر از توانمندی های یک مهندس تولید است. مهندس تولید صنعتی می تواند به گونه ای یک نظام اجرایی را برنامه ریزی کند که چند هدف متفاوت و گاه متضاد در قالبی بهینه تحقیق پیدا نمایند .
پروژه ی طراحی ایجاد صنایع، مهندسی فاکتورهای انسانی، برنامه ریزی تولید، برنامه ریزی و کنترل تولید و موجودی، کاربرد کامپیوتر در مهندسی صنایع، برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات، اصول مدیریت و تئوری سازمان از مهمترین دروس تخصصی گرایش تولید صنعتی هستند.