در این تحقیق با تولید کنسرو لوبیا چیتی و نخود آشنا می شوید، در فصل اول ویژگی های مواد خام و محصولات تولیدی، بسته بندی و بازار فروش و مصرف مورد بررسی قرار گرفته است. در فصل دوم مسائل فنی مربوط به تولید بررسی شده است. در فصل دوم بیشتر به روش های تولید و کنترل کیفیت تولید پرداخته شد و در فصل سوم محاسبات مربوط به هزینه و سرمایه ارائه شده است. دانشجویان رشته مهندسی صنایع می توانند این تحقیق آماده تولید کنسرو را به صورت رایگان در قالب فایل word از سایت پورتال آموزش و پژوهش دانشگاهیان(پویان) دانلود نمایند.
فصل اول: كليات
تعريف ، ويژگي ها و مشخصات مواد خام
تعريف ويژگي ها ومشخصات محصولات توليدي
نحوه بسته بندي و ظروف بسته بندي
نشانه گذاري
مصارف عمده محصول
ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و بازار فروش
قيمت فروش
فصل دوم بررسي هاي فني
ارزيابي روشهاي مختلف توليد
اصول كلي و عملي فرآيند توليد
بررسي مناطق، مراحل، شيوه هاي كنترل كيفيت
كنترل كيفيت مواد اوليه
كنترل كيفيت حين فرآيند
كنترل كيفيت محصول و بسته بندي
تعيين محدوده ظرفيت توليد
بررسي ماشين آلات و تجهيزات خط توليد
موازنه جرم و انرژي
بررسي تأسيسات عمومي كارخانه
بررسي نيروي انساني
زمين و زير بنا
مساحت سالن توليد
مساحت انبارها
مساحت تأسيسات تعميرگاه و آزمايشگاه
مساحت ساختمانهاي اداري رفاهي خدماتي
فصل سوم: محاسبات اقتصادي
سرمايه ثابت
سرمايه در گردش
هزينه ثابت توليد
هزينه متغير توليد
محاسبات قيمت تمام شده
محاسبات قيمت فروش
متن کامل تحقیق تولید کنسرو را از لینک بالای صفحه دانلود نمایید.