همه ساله خوردگی فلزات هزینه های گزافی را به اقتصاد کشورها تحمیل می کند. خوردگی مخازن و لولههای نفت و پتروشیمی، خوردگی سازه های فلزی و ماشین آلات از این دست هستند. یکی از راههای مبارزه با خوردگی پوششدهی است. بدون شک پاسخگوی این مشکل متخصصان رشته تکنولوژی و علوم رنگ هستند زیرا یک بخش مهم از دروس این رشته در مورد پوششدهی است.
در مهندسی تکنولوژی و علوم رنگ با توجه به مکان و نوع کاربرد رنگ، خواص آن پیش بینی شده و فرمول آن تهیه می شود. در کل دروس گرایش تکنولوژی و علوم رنگ در دوره کارشناسی به دو بخش تقسیم میشود. یک بخش در مورد سنتز مواد رنگزا است که کاربرد آن در صنعت نساجی، چاپ و چرمسازی است و بخش دوم پوششدهی است که روی سطوح فلزی یا غیرفلزی مانند پلیمرها، چوب یا بتن استفاده میگردد.
کارگاه تکنولوژی تولید پینت، مهندسی رزینهای صنعتی، شیمی کئوردیناسیون، شیمی وتکنولوژی مواد واسطه، شیمی وتکنولوژی موادرنگرزی ۲، شیمی فیزیک پلیمرواستفاده درصنایع، زبان تخصصی رنگ، خواص فیزیکی و مکانیکی پلیمرها در صنایع رنگ، تکنولوژی جوهرهای چاپ، تكنولوژی تولیدپینت، آزمایشگاه کنترل کیفیت روکشهای سطح، آزمایشگاه شیمی و تکنولوژی موادرنگرزی الیاف مصنوعی، آزمایشگاه شیمی و تكنولوژی رنگرزی طبیعی، آزمایشگاه دوباره تولیدرنگ، آزمایشگاه تولید روکشهای سطح، آزمایشگاه آنالیزوشناسایی دستگاهی دروس تخصصی گرایش تکنولوژی و علوم رنگ را تشکیل می دهند.