دانلود مقاله ترجمه شده کیفیت و ماندگاری مغزهای مغذی: مقاله مروری


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009643 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
1,210,000 ریال
شناسه محصول :
2009643
سال انتشار:
2018
حجم فایل انگلیسی :
749 Kb
حجم فایل فارسی :
943 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

کیفیت و ماندگاری مغزهای مغذی: مقاله مروری

عنوان انگليسي

Quality and shelf life of tree nuts: A review

نویسنده/ناشر/نام مجله

Scientia Horticulturae

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 11 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 20 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

بازار جهانی مغزهای مغذی بسرعت درحال رشد است، به گونه ای که تجارت این مغزها، سالانه بیش از 32 میلیارد دلار می باشد. مغزها دارای مقادیر زیادی روغن و ترکیبات اسیدهای چرب هستند که می تواند آنها را با ترشیدگی اکسیداتیو و فساد سریع مواجه سازد. علیرغم اهمیت جهانی این مواد مغذی، اطلاعات اندکی درخصوص شرایط نگهداری بهینه و ماندگاری بسیاری از گونه های مغز وجود دارد. این مقاله مروری، علم کنونی درمورد عوامل مهم تأثیرگذار بر ماندگاری مغزهای مغذی را مورد بررسی قرار می دهد. شرایط نگهداری و انبارسازی، به شدت بر کیفیت و ماندگاری مغزها تأثیر می گذارد. گونه های مختلف مغزهای مغذی به لحاظ الزامات انبارسازی با یکدیگر متفاوت هستند، زیرا ترکیبات روغنی و اسیدهای چرب متفاوتی دارند. بطور کلی، مغزهایی که مقدار اسید چرب تک غیراشباع بیشتری دارند، نسبت به مغزهای حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب چندغیراشباع، داوم بیشتری داشته و کمتر درمعرض ترشیدگی اکسیداتیو قرار می گیرند. دمای بین 4 تا 15 درجه سانتیگراد، میزان رطوبت مغز حدود 2/5%، رطوبت نسبی حدود 60-40%، غلظت اکسیژن کمتر از 2/5% و تاریکی، شرایط ایده آل انبارسازی اغلب مغزهای مغذی به حساب می آیند. زمان برداشت، رقم و نگهداری مغزها چه به صورت با پوست و چه بصورت بدون پوست نیز کیفیت و دوام مغزها را تحت تأثیر قرار می دهد. لازم است صنایع مربوط به مغزهای مغذی، شاخص های ترشیدگی جامعی را برای کنترل کیفیت به کار گیرند. شرایط بهینه نگهداری و انبارش، باعث می شود که مغزها با بهترین کیفیت تغذیه ای و مزایای سلامتی در اختیار مشتریان قرار گیرند.

1-مقدمه

مغزها به لحاظ اقتصادی، محصولات غذایی مهمی به شمار می روند، به گونه ای که تجارت جهانی آنها سالانه افزون بر 32 میلیارد دلار می باشد (INC، 2017). مغزهای مغذی مزایای فراوانی برای سلامت انسان دارند (بروفائو و همکاران، 2006؛ بولینگ و همکاران، 2011؛ وادیول و همکاران، 2012؛ موردا-پینیرو و همکاران، 2016). این مواد سرشار از منابع ماکرومغذی نظیر پروتئین ها، کربوهیدرات ها و چربی ها و ریزمغذی هایی مانند پتاسیم، مس، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن و سدیم می باشند (نانوس و همکاران، 2002؛ آیادی و همکاارن، 2006؛ ونکاتاچالام و سات، 2006؛ کینگ و همکاارن، 2008؛ بای و همکاران، 2018؛ گاما و همکاارن، a, b2018)…

 

بادام بادام هندی مغز :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

The global market for tree nuts is growing rapidly with trade in excess of $US32 billion annually. Tree nuts have a high oil content and fatty acid composition that can render them susceptible to oxidative rancidity and rapid deterioration. In spite of their global importance, there is limited information on optimal storage conditions and shelf lives of many species of tree nut. This review explores current knowledge of the major factors that influence the shelf life of tree nuts. Storage conditions greatly influence the quality and shelf life of tree nuts. Tree nut species differ in their storage requirements because of their varying oil and fatty acid compositions. In general, nuts with high levels of monounsaturated fatty acids are more stable and less susceptible to oxidative rancidity than nuts containing high levels of polyunsaturated fatty acids. Temperatures ranging from 4 to 15 °C, kernel moisture content around 2.5%, relative humidity of about 40–60%, oxygen concentration less than 2.5%, and dark conditions are ideal storage conditions for most tree nuts. Harvesting time, cultivar and storage of nuts either as nut-in shell or as kernel also affect the quality and shelf life of nuts. There is a need for tree-nut industries to derive universal rancidity indicators for quality control.  Optimised storage conditions will providethe best nutritional quality and health benefits of tree nuts for consumers.

Keywords: Almond Cashew Kernel
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید