چطور این مقاله علوم اقتصادی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009565 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله علوم اقتصادی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
298 Kb
حجم فایل فارسی :
134 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
عوامل کلان اقتصادی ریسک اعتباری در صنعت بانکداری نپال
عنوان انگليسي
Macroeconomic Determinants of Credit Risk in Nepalese Banking Industry
نویسنده/ناشر/نام مجله
Proceedings of 21st International Business Research Conference
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده علوم اقتصادی شامل 11 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 11 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
این مقاله با هدف بررسی عوامل کلان اقتصادی ریسک اعتباری در بخش بانکی نپال با استفاده از مدل سازی سری های زمانی انجام شده است. مقاله حاضر بر اساس این فرضیه شکل گرفته است که محیط اقتصاد کلان مانند چرخه کسب و کار، تورم، عرضه پول، نرخ بهره بازار و نوسانات ارز بر ریسک اعتباری بانک ها که توسط مطالبات معوق وام های ناموفق (NPLها) پروکسی سازی شده است، تاثیر می گذارد. این مقاله با استفاده از سری سالانه 2001-2011، هم دوره رونق و هم بحران مالی اخیر را پوشش می دهد. یافته های مقاله نشان می دهند که متغیرهای کلان اقتصادی تورم و نوسان ارز خارجی بر ریسک اعتباری بانک در نپال اثر گذاشته اند. این نتایج چند کاربرد برای سیاستگذاران، قانونگذاران و مدیران دارد چرا که مطالعه حاضر دوره بحران اخیر را پوشش می دهد و نیز شکاف تحقیقات را پر میکند و بر اساس دانش ما اولین مطالعه عمیق در رابطه با تعیین ریسک اعتباری در نپال است.
-1مقدمه
بحران مالی اخیر علاقه به هزینه هایی که بحران های بانکی می توانند بر اقتصاد داشته باشند را بر انگیخته است (اگنلو، فورسری و همکاران 2011). در عین حال، همچنین برخی از اقتصاددانان را به بررسی دوباره عوامل تعیین کننده ای برانگیخته است که ممکن است آغازگر بحران های بانکی باشند (لیون و والنسیا 2010). در نظر گرفته شده است که عوامل اقتصاد کلان نقش مهمی در این مورد بازی کنند (دمیرگاچ-کانت و دتراگیاچه 1998؛ خلولین 2002). به شکل ویژه تر، شرایط نامطلوب اقتصادی، که رشد کم و یا منفی است، بهره بالا و نرخ تورم بالا برای بحران های بانکی مطلوب است (دمیرگاچ-کانت و دتراگیاچه 1998)…
ریسک اعتباری متغیرهای کلان اقتصادی بانکداری
:کلمات کلیدی
Abstract
This paper aims to investigate the macroeconomic determinants of credit risk in the Nepalese banking sector by means of time series modelling. It is motivated by the hypothesis that macroeconomic environment such as business cycle, inflation, money supply, market interest rate and foreign exchange fluctuation influence the banks’ credit risk which is proxied by Nonperforming Loan (NPLs). Using annual series that spam from 2001-2011, this paper cover both the booming period and the recent financial crisis. The findings of paper conclude that macroeconomic variables inflation and foreign exchange fluctuation has influenced on credit risk of banks in Nepal. The results have several implications for policymakers, regulators and managers as the study covers the recent crisis period and also fill the gap in research as the best knowledge the first in-depth study in the determinants of credit risk in context of Nepal.
Keywords:
Credit risk NPL Macroeconomic variables Banking
سایر منابع مديريت-مدیریت مالی در زمینه صنعت بانکداری