دانلود مقاله ترجمه شده مفهوم‌سازی و اندازه‌گیری خاصیت انعطاف‌پذیری اقتصادی


چطور این مقاله علوم اقتصادی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009552 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله علوم اقتصادی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
1,100,000 ریال
شناسه محصول :
2009552
سال انتشار:
2006
حجم فایل انگلیسی :
218 Kb
حجم فایل فارسی :
84 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

مفهوم‌سازی و اندازه‌گیری خاصیت انعطاف‌پذیری اقتصادی

عنوان انگليسي

CONCEPTUALIZING AND MEASURING ECONOMIC RESILIENCE

نویسنده/ناشر/نام مجله

Economics Department, University of Malta

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده علوم اقتصادی شامل 34 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 23 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

 چکیده

این مقاله به توسعه یک چارچوب مفهومی و روش‌شناختی به‌منظور تجزیه‌وتحلیل و معیار سنجی(اندازه‌گیری) میزان انعطاف‌پذیری اقتصادی می ­پردازد. در این مقاله، تعریف ارائه‌شده از انعطاف‌پذیری اقتصادی عبارت است از توانایی "پرورش" یک اقتصاد برای بهبود یافتن از اثرات و یا مطابق با اثراتی که شوک­ های منفی به دنبال داشته­ اند و ممکن است اقتصاد به‌طور ذاتی در معرض آن شوک­ ها و اثرات قرارگرفته باشد. این مفهوم به‌منظور ارائه توضیحی مورداستفاده قرارگرفته است، این توضیح در ارتباط با این است که، چرا برای تعدادی از کشورهای ذاتاً آسیب‌پذیر، سطح نسبتاً بالایی از تولید ناخالص داخلی سرانه به‌دست‌آمده است. این پژوهش، همچنین یک رویکرد(رهیافت، روش) آزمایشی را باهدف توسعه یک شاخص انعطاف‌پذیری اقتصادی که شامل 4 جنبه است، ارائه می­دهد، این ابعاد(جنبه)شامل،ثبات اقتصاد کلان، بهره‌وری اقتصاد خرد بازار، کنترل و نظارت بر حکومت، و توسعه و تحول اجتماعی هستند.

1-مقدمه

بسیاری از کشورهای کوچک]1[ عملیات تولید ناخالص داخلی سرانه نسبتاً بالایی را مدیریت می­کنند، این اقدام در مقایسه با دیگر کشورهای درحال‌توسعه]2[، علیرغم قرار گرفتن در معرض شوک­ های اقتصادی خارجی شدید، انجام می ­شود. این موضوع نشان می ­دهد که، عواملی وجود دارند که معایب ایجادشده در رابطه با این آسیب‌پذیری‌ها را جبران می­ نمایند.

این پدیده در سال 2003 توسط Briguglio تحت عنوان " پارادوکس سنگاپور" شکل گرفت و با اشاره به این واقعیت که سنگاپور به‌شدت در معرض شوک ­های خارجی است و درعین‌حال این کشور کوچک توانسته است نرخ بالایی از رشد اقتصادی و تولید ناخالص ملی سرانه بالایی را ثبت کند، این واقعیت را می‌توان ازنقطه‌نظر توانایی سنگاپور برای ایجاد و حفظ انعطاف‌پذیری اقتصادی در این دولت توضیح داد...

انعطاف‌پذیری اقتصادی آسیب‌پذیری اقتصادی کشورهای کوچک :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

This  paper  develops  a  conceptual  and  methodological  framework  for  the  analysis and measurement of economic resilience. The working definition of economic resilience adopted in this paper is the “nurtured” ability of an economy to recover from or adjust to the effects of adverse  shocks  to  which  it  may  be  inherently  exposed.  This  concept  is  used  to  provide  an explanation as to why a number of inherently vulnerable countries have attained relatively high levels of  GDP  per  capita. The  paper also  presents  a  tentative approach aimed  at  developing  an  index of economic resilience covering four aspects namely macroeconomic stability, microeconomic market efficiency, governance and social development.

Keywords: Economic resilience economic vulnerability small states
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید