چکیده
رمزگشایی پیام در تعاملات زبانی با رمزگشایی حرکات و ارتباطات فرا-کلامی تکمیل می شود. ارتباطات فراکلامی با توجه به استفاده خاص از پلت فرم های یادگیری الکترونیکی غایب هستند. هدف این مقاله شناسایی و تحلیل برخی از راه کارها و روش های ارتباطی است که می توانند جایگزین مهارت های ارتباطی چهره به چهره باشند، تا موثرترین نوع ارتباط در دو حوزه اطلاعاتی و شکلی حفظ گردد. همچنین، در مقاله حاضر نیاز به دستیابی به برخی از راه های بازخورد که بتواند تصویری روشن از اهداف اولیه را ارائه کند شناسایی و ارزیابی می کند. در این زمینه، مطالعه ای باید به دوره های مجازی و اختصاص داده شود. دوره های آموزش مجازی باز یا OCW، اصطلاحاً به مواد درسی اطلاق می شود که در محیط یادگیری مجازی دانشگاه ها از طریق اینترنت در تمام جهان به اشتراک گذاشته می شود، هدف آن قرار دادن تمام مطالب آموزشی در منابع آنلاین است که تا حدودی رایگان باشد و برای هرفردی، در هر مکان، و در هر زمانی قابل دسترس باشد، در حالی که شیوه های آموزشی باز یک اجتماع آموزش محور برای تعلیم و یادگیری از طریق منابع و ابزارهای در دسترس همگان می باشد.
-1مقدمه
در معنایی کلی ارتباط انسان عبارتست از یک تعامل روانی ضروری بین افراد با استفاده از نمادها و معانی که به منظور اطلاع رسانی و تأثیر بر"دیگری" صورت می گیرد. به عنوان یک پدیده اجتماعی یکپارچه، برقراری ارتباط یک عنصر اساسی در فرایند جامعه پذیری افراد است که در زمینه های مختلف و به اشکال مختلفی ظاهر می شود، و نشان می دهد که واقعیت های اجتماعی غیر قابل اجتناب اند. یکی از این اشکال، آموزش ارتباطات است ، یعنی تعریف پارادایم های آموزشی که در سطح جامعه به کار گرفته می شوند.
برقراری ارتباط اجزای کلامی، غیرکلامی، و فراکلامی را درگیر می کند. جزء کلامی به محتوای پیام ما، انتخاب و تنظیم واژگان پیام اشاره دارد. جزء غیرکلامی به پیامی که از طریق زبان بدنی ارسال می گردد اشاره دارد…