چطور این مقاله مهندسی مواد را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009398 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی مواد در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل فارسی :
6 مگا بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
پوشش های هوشمند مبتنی بر میکرو و نانو حامل های چند منظوره برای حفاظت فعال در برابر خوردگی
عنوان انگليسي
“Smart” coatings for active corrosion protection based on multi-functional micro and nanocontainers
نویسنده/ناشر/نام مجله
Elsevier, Electrochimica Acta
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی مواد شامل 10 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 25 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
کاربرد پوشش های آلی رایج ترین و کم هزینه ترین روش برای حفاظت در برابر خوردگی و افزایش طول عمر بسیاری از سازه های فلزی در محیطهای خورنده است. با این حال، زمانیکه تخریب لایه های محافظ اتفاق میافتد فرایندهای تجزیه ای به سرعت توسعه می یابند. بنابراین، یک حفاظت فعال مبتنی بر خاصیت خود ترمیمی عیوب در پوشش برای دستیابی به اثر طولانی مدت مورد نیاز است.
در این مقاله خلاصه ای از کارهای اخیر انجام شده در زمینه سیستم های محافظ چند منظوره مبتنی بر آزادسازی کنترل شده گونه های ضد خوردگی از میکرو و نانو حامل های هوشمند جاسازی شده در یک پلی مر یا ماتریس هیبریدی ارائه شده است. نانو حامل یک حجم نانو مقیاس است که با یک ماده فعال محبوس شده در یک هسته یا پوسته متخلخل پر می شود و از تماس مستقیم بین ماده فعال و محیط اطراف جلوگیری می کند.
اخیراً انواع مختلفی از نانو حامل های حاوی بازدارنده های خوردگی، نانو تلهها و میکرو کپسول های حاوی مواد آب گریز توسعه یافته اند، به سیستم های پوشش دهی افزوده شده اند و از نظر حفاظت فعال در برابر خوردگی مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در اینجا یک روش چند منظوره خود ترمیم شونده که چندین مکانیزم پیشگیری از آسیب و بازیابی شامل محبوس کردن یون های خورنده، بازدارندگی از خوردگی و دور کردن آب از عیوب فعال را در یک سیستم ترکیب کرده است بررسی شده است.
1- مقدمه
خوردگی سازه های فلزی مشکلی است که ضررهای اقتصادی زیادی به دنبال دارد و سالانه %4 از تولید ناخالص داخلی (GDP) کشورهای صنعتی خرج هزینه های مرتبط با خوردگی می شود [1]. از آنجا که آلیاژهای فلزی تقریباً در اغلب سازه های اطراف ما، از جمله اتومبیل ها و ساختمان ها استفاده شده اند، اثر منفی خوردگی را می توان در زندگی روزمره حس کرد.
یکی از رایج ترین استراتژی های استفاده شده توسط مهندسین خوردگی برای حفاظت از سازه های فلزی در برابر تجزیه ناشی از خوردگی کاربرد پوشش های آلی محافظ است. لایه های پلیمری با ایجاد یک مانع از تماس آب و گونه های یونی با بستر فلزی جلوگیری کرده و یک حفاظت غیر فعال را ارائه می دهند. با این حال، تجزیه پوشش ممکن است در نتیجة اثرات خارجی مانند تابش UV، دما و عمل مکانیکی (کشش ها یا ترک ها) اتفاق بیفتد. این امر باعث باز شدن منافذ و رشد ترک می شود که از طریق آن آب و نمک ها می توانند نفوذ کرده، به سطح بستر فلزی دسترسی پیدا کنند و باعث آغاز شدن خوردگی شوند. بنابراین، برای دستیابی به سازه های فلزی با طول عمر بالا علاوه بر حفاظت غیر فعال که دارای محدودیت زمانی است، یک حفاظت فعال نیز مورد نیاز است…
خود ترمیم شونده پوشش بازدارندة خوردگی میکرو حامل
:کلمات کلیدی
Abstract
The application of organic coatings is the most common and cost effective method for corrosion protection and extension of service life of many metallic structures in corrosive environments. However, the degradation processes rapidly develop once the disruption of the protective barrier occurs. Therefore, an active protection based on the “self-healing” of defects in coatings is necessary to attain a long-term effect. The present paper brings a brief summary of recent works in the area of new multi-level protective systems, based on the controlled release of anticorrosion species from “smart” micro and nanocontainers incorporated into a polymer or hybrid coating matrix. Nanocontainer (or nanoreservoir) is a nanosized volume filled with an active substance confined in a porous core and/or a shell which precludes the direct contact between the active agent and the adjacent environment. Several types of nanoreservoirs of corrosion inhibitors, nanotraps and microcapsules with water displacers have been recently developed, incorporated into coating systems and assessed in terms of active corrosion protection. A multi-level self-healing approach combining several damage prevention and restoration mechanisms within the same system, including the entrapment of corrosive ions, corrosion inhibition and water displacement from active defects, is here reviewed.
Keywords:
Self-healing Coating Corrosion inhibitor Microcontainer
سایر منابع مهندسی مواد در زمینه خوردگی