دانلود مقاله ترجمه شده خشکسازی متناوب محصولات غذایی : یک مطالعه بحرانی


چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009198 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
880,000 ریال
شناسه محصول :
2009198
سال انتشار:
2014
حجم فایل انگلیسی :
654 Kb
حجم فایل فارسی :
581 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

خشکسازی متناوب محصولات غذایی : یک مطالعه بحرانی

عنوان انگليسي

Intermittent drying of food products: A critical review

نویسنده/ناشر/نام مجله

Journal of Food Engineering

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 10 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 27 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

خشکسازی به فرایندی گفته می‏شودکه حدود20 تا25 % انرژی مصرف شده به وسیله صنعت پردازش غذایی را به خود اختصاص می‏دهد. بازده انرژی فرایند و کیفیت محصولات خشک شده به عنوان دو عامل کلیدی در خشکسازی مواد غذایی در نظر گرفته می‏شوند. بحران انرژی جهانی و تقاضا برای کیفیت مواد غذایی خشک شده باعث گردید که محققان به دنبال تکنیکهای جدیدی برای خشکسازی مواد غذایی و همچنین پیدا کردن راه حلهایی برای برطرف سازی مشکلات فوق باشند. خشکسازی متناوب یکی از بهترین راه حلهایی است که برای بهبود بازده انرژی و کیفیت محصول بدون افزایش هزینه سرمایه خشک کننده مورد استفاده قرار می‏گیرد. این تکنیک اخیرا مورد توجه محققان زیادی قرار گرفته است. البته باید خاطرنشان ساخت که داده و اطلاعاتی در مورد ارزیابی بازده انرژی و کیفیت محصول در روش متناوب سازی فرایند خشک کردن موجود نیست. هدف از ارائه این مقاله بحث، آنالیز و ارزیابی پیشرفتهای اخیری که در زمینه تحقیق خشکسازی متناوب، بازده انرژی و کیفیت محصول به عنوان یک دیدگاه به وجودآمده، می‏باشد. تکنیکهای مدلسازی موجود برای خشکسازی متناوب مورد بررسی قرار گرفتند و همچنین شایستگی و عدم شایستگیهای آنها آنالیز شدند. کاربرد متناوب تکنیکهایی مانند اولتراصوت، مادون قرمز(IR) و میکروویو در ترکیب با فرایند خشکسازی بررسی گردید. در این مقاله شکاف موجود در مدلهای موجود به خوبی نشان داده شده است. علاوه بر آن موضوعاتی که باید در مطالعات نظری و آزمایشی آینده بررسی شوند، شناسایی گردید و مسیر تحقیقات آینده از هم اکنون مشخص شدند.

1-مقدمه

فرایند خشکسازی محصولات غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است و به صورت گسترده در پردازش مواد غذایی مورد استفاده قرار می‏گیرد. خشکسازی پرمصرف ترین فرایندصنایع غذایی محسوب می‏گردد و15 % مصرف انرژی صنعتی را به خود اختصاص می‏‎دهد. در یک صنعت انرژی بَر مانند خشکسازی و گرمایش، بالا بردن بازده انرژی حتی تا1 % می‏تواند باعث افزایش 10 % سود شود. بنابراین، هرگونه بهبود اندک در بازده انرژی فرایند خشکسازی مواد غذایی منجر به توسعه پایدار چشم‏انداز انرژی جهانی خواهد شد. تاکنون تحقیقات قابل توجهی بر روی بهبود بازده انرژی در خشکسازی مواد غذایی انجام شده است. خشکسازی متناوب به عنوان یکی از فرایندهای خشکسازی پربازده انرژی در نظر گرفته می‏شود. در حقیقت به روشی گفته می‏شود که در آن شرایط خشکسازی همراه با زمان دچار تغییر خواهد شد. البته در اینجا باید خاطرنشان ساخت که دمای هوای خشکسازی، رطوبت، فشار یا حتی ورودی گرمایش نیز ممکن است تغییر یابند. جزئیات بیشتر مربوط به خشکسازی متناوب را می‏توانید در بخش 2 مشاهده کنید...


خشک سازی محصولات غذایی :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

Drying is very energy intensive process and consumes about 20–25% of the energy used by food processing industry. The energy efficiency of the process and quality of dried product are two key factors in food drying. Global energy crisis and demand for quality dried food further challenge researchers to explore innovative techniques in food drying to address these issues. Intermittent drying is considered one of the promising solutions for improving energy efficiency and product quality without increasing the capital cost of the drier. Intermittent drying has already received much attention. However, a comprehensive review of recent progresses and overall assessment of energy efficiency and product quality in intermittent drying is lacking. The objective of this article is to discuss, analyze and evaluate the recent advances in intermittent drying research with energy efficiency and product quality as standpoint. Current available modelling techniques for intermittent drying are reviewed and their merits and demerits are analyzed. Moreover, intermittent application of ultrasound, infrared (IR) and microwave in combined drying technology have been reviewed and discussed. In this review article the gaps in the current literature are highlighted, some important future scopes for theoretical and experimental studies are identified and the direction of further research is suggested.

Keywords: drying of food products
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله مهندسی شیمی با ترجمه
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید