چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009196 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
315 Kb
حجم فایل فارسی :
82 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
سیستمهای بسته بندی هوشمند مرتبط با کاربردهای مواد غذایی: مرور کلی
عنوان انگليسي
Smart packaging systems for food applications: a review
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 11 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 25 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
تغییرات در ترجیحات مصرف کننده در جهت مصرف غذای ایمن، باعث نوآوریهایی در زمینهی فناوریهای بسته بندی شده است. این مقاله، سیستمهای مختلف بسته بندی هوشمند، کاربردهای آنها در بسته بندی مواد غذایی و پژوهش در حوزهی بسته بندی دارای حداکثر نوآوریها را مرور میکند. فناوریهای بسته بندی فعال و زیرکانه، محصولات ایمنتر و با کیفیتتری را عرضه میکنند. بسته بندی فعال به معنای اضافه کردن افزودنیها به بسته بندی با هدف حفظ یا افزایش کیفیت و زمان ماندگاری آن است. سیستمهای زیرکانه به بررسی شرایط بسته بندی میپردازند تا اطلاعاتی در قبال کیفیت غذای بسته بندی شده در طول حمل و نقل و انبار شدن را ارائه دهند. این فناوریها در جهت افزایش تقاضا برای غذاهای ایمن و ماندگاری بهتر طراحی شدهاند. بازار سیستمهای بسته بندی فعال و زیرکانه با تلفیق مواد اولیه با سیستمهای بسته بندی، آیندهی خوبی را نوید میدهند.
1-مقدمه
بسته بندی سنتی مواد غذایی به معنای حفاظت، ارتباطات، راحتی و مهار است (پین، 1991؛ روبرتسون؛ 2006). بسته برای حفاظت از محصول در برابر تشدید اثرات محیطی خارجی مثل گرما، نور، حضور یا فقدان رطوبت، فشار، میکروارگانیسمها، گازیهای منتشر شده و غیره به کار میرود. همچنین این بسته باعث سهولت مصرف، صرفه جویی در زمان و حاوی محصولات در اندازه و اشکال مختلف است (یام و همکاران، 2005؛ مارش و بوگوسو، 2007). هدف اصلی از بسته بندی سنتی مواد غذایی، از بین بردن تماس با مواد غذایی تا حد امکان بود؛ در حالیکه سیستمهای بسته بندی هوشمند مثل مفاهیم بسته بندی فعال و زیرکانه مبتنی بر تعامل مفید میان محیط بسته بندی و مواد غذایی هستند تا حفاظت فعال از مواد غذایی صورت گیرد. مهمترین سیستمهای بسته بندی نوآور که در حال حاضر در صنعت مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرند با جزئیات بررسی می شوند....
بسته بندی هوشمند بسته بندی مواد غذایی
:کلمات کلیدی
Abstract
Changes in consumer preference for safe food have led to innovations in packaging technologies. This article reviews about different smart packaging systems and their applications in food packaging, packaging research with latest innovations. Active and intelligent packing are such packaging technologies which offer to deliver safer and quality products. Active packaging refers to the incorporation of additives into the package with the aim of maintaining or extending the product quality and shelf life. The intelligent systems are those that monitor the condition of packaged food to give information regarding the quality of the packaged food during transportation and storage. These technologies are designed to the increasing demand for safer foods with better shelf life. The market for active and intelligent packaging systems is expected to have a promising future by their integration into packaging materials or systems.
Keywords:
Active packaging Intelligent packaging Freshness indicator
سایر منابع مهندسی شیمی در زمینه بسته بندی