چطور این مقاله مهندسی پليمر را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009179 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی پليمر در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل فارسی :
824 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
از تغییرشکل کشسان تا جریان در شکلات تمپرشده
عنوان انگليسي
From elastic deformation to flow in tempered chocolate
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی پليمر شامل 10 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 24 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
ما رفتار تسلیم و منحنی جریان یک شکلات شیری تمپرشده مذاب تجاری با درصد چربی 30% را مشخصه یابی می کنیم و برای این کار از اندازه گیری های رئولوژیکی که در یک رئومتر چرخشی مجهز به دوک پره ای چهارتیغه ای در یک سیستم با فضای باز زیاد انجام شده است، بهره می گیریم. نشان می دهیم که رفتار تسلیم را می توان با مدل وایت – متزنر ویسکوالاستیک شبیه سازی کرد و مشاهده می کنیم که با افزایش تنش برشی، تغییرشکل کشسانی افزایش می یابد. بعد از یک چرخه سیال سازی اولیه، مدول برشی شکلات تمپرشده با ضریب 60 افزایش یافته و به G=4.4 x 104 Pa می رسد. ما درمی یابیم که مدل بینگهام، بهترین برازش را به داده های بسط یافته منحنی جریان ما حاصل می کند و تنش تسلیم برابر با τyield=36.1±0.6Pa و ویسکوزیته بخش مسطح نیوتنی برابر با τB=8.7±0.02Pa.s بدست می آید.
1-مقدمه
اندازه گیری خصوصیات رئولوژیکی سیالات در تنش تسلیم، کار پیچیده ای است و این امر در سال های اخیر، بسیار مورد توجه قرار گرفته است [1، 2]. تنش تسلیم، آستانه بین رفتار ویسکوالاستیک جامد و رفتار مایع را نشان می دهد که با روابط ساختاری غیرنیوتنی مشخصه یابی می شود، مثلاً برای مواد با برش روان می توان از مدل هرشل – بالکلی بهره گرفت [3]. با این وجود، این گذار جامد – مایع، به شدت به ساختار میکروسکوپی ماده وابسته است و ممکن است منجر به جریان های ناپایدار و مشکلاتی مانند ایجاد نوارهای برشی و لغزش دیواره شود که سبب تفسیر نادرست داده های ماکروسکوپی می شود...
تغییرشکل کشسان رئولوژی
:کلمات کلیدی
Abstract
We characterize the yield behavior and flow curve of a commercially available, molten, tempered milk chocolate with a fat content of 30%, from rheological measurements performed with a rotational rheometer fitted with a four-bladed vane spindle in a large-gap setup. We show that the yield behavior can be captured by the viscoelastic White–Metzner model, which indicates that elastic deformation precedes flow as the shear stress is increased. Following an initial fluidization cycle, the shear modulus of the tempered chocolate increases by a factor of 60 to G -4.4×104 Pa. We find that the Bingham model provides the best fit to our extensive flow curve data, where the yield stress is τyield -36.1+0.6 Pa and the Newtonian plateau viscosity is μE -8.7+0.02 Pa s.
Keywords:
elastic deformation
سایر منابع مهندسی پليمر در زمینه رئولوژی