چطور این مقاله نانوفناوری را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009173 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله نانوفناوری در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
329 Kb
حجم فایل فارسی :
325 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
پتانسیل کاربرد نانوکامپوزیت های پلیمر- رُس در بسته بندی مواد غذایی
عنوان انگليسي
The Potential Use of Polymer-Clay Nanocomposites in Food Packaging
نویسنده/ناشر/نام مجله
International Journal of Food Engineering
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده نانوفناوری شامل 13 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 12 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
با پیشرفت های به دست آمده در نانوفناوری، نانوکامپوزیت پلیمر- رُس به دلیل مزایایی مانند خواص مکانیکی، حرارتی، و نفوذناپذیری بهبود یافته به عنوان یک مادة جدید برای بسته بندی مواد غذایی توسعه یافته است. در این مقاله پتانسیل کاربرد این کامپوزیت های پلیمری به عنوان مواد جدید بسته بندی مواد غذایی با تأکید بر آماده سازی، تعیین خصوصیات، خواص، پیشرفت های اخیر و چشم انداز آینده شرح داده شده است.
1- مقدمه
برای برآورده کردن انتظارات رو به رشد مصرف کننده ها، مواد غذایی باید ایمن، با کیفیت بالا، سالم و ارزان باشند و ماندگاری بالایی داشته باشند (Kilcast and Subramaniam, 2000). این ملاحظات منجر به انجام تحقیقات فراوان در زمینة تولید مواد بسته بندی مناسب برای محصولات غذایی شده است. اخیراً، دستة جدیدی از پلیمرهای پر شده با رُس با نام نانوکامپوزیت های پلیمر- رُس (PCN) توسعه یافته است. با استفاده از این کامپوزیت های جدید میتوان به خواصی مانند استحکام مکانیکی عالی، کاهش وزن، افزایش مقاومت حرارتی و بازدارندگی شعله، خواص نفوذناپذیری بهبود یافته در برابر اکسیژن، کربن دی اکسید، نور ماوراء بنفش، رطوبت و مواد فرّار، و همچنین حفظ طعم و مزة نوشیدنی ها دست یافت (Moore, 1999, Quarmley and Rossi, 2001, Moraru, et al., 2003, Lange and Wyser, 2003, Ranade et al., 2003)…
بسته بندی مواد غذایی نانوکامپوزیت خواص مکانیکی و حرارتی
:کلمات کلیدی
Abstract
With today's advancement in nanotechnology, Polymer-Clay Nanocomposite has emerged as a novel food packaging material due to its several benefits such as enhanced mechanical, thermal and barrier properties. This article discusses the potential use of these polymer composites as novel food packaging materials with emphasis on preparation, characterization, properties, recent developments and future prospects.
Keywords:
nanocomposites food packaging barrier mechanical and thermal properties
سایر منابع نانوفناوری در زمینه بسته بندی