چطور این مقاله مهندسی مکانیک را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2009120 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی مکانیک در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
392 Kb
حجم فایل فارسی :
509 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
انتشار امواج صوتی به عنوان یک ابزار تحلیل مکانیسم های خوردگی مواد کامپوزیتی
عنوان انگليسي
Acoustic Emission as Analyzing Tool for Wear Mechanisms of Composite Materials
نویسنده/ناشر/نام مجله
Materials Science Forum,Trans Tech Publications, Switzerland
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی مکانیک شامل 5 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 11 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
این مقاله، تلاش های انجام شده برای استفاده از تابش امواج صوتی به عنوان تکنیک نظارت بر مکانیسم های خوردگی برای آزمون خوردگی در یک چیدمان پین بر روی دیسک را جمع بندی می کند. مشخصات پایه مکانیسم ها از پیش توسط آزمون کشش کنترل شده (شکست فیبر، تجزیه پیوند و ...) تعیین می شوند. آنگاه دانش این مشخصات پایه، منجر به طبقه بندی آسان تر مکانیسم های خوردگی مربوط به آزمایش خوردگی پلیاستر پالترودشده و تقویت شده با فیبر شیشه ای خواهد شد.
-1مقدمه
روش انتشار امواج صوتی ، به عنوان یک روش نظارت برای فرایندهای اصطکاک و خوردگی [1]، و نیز مشاهده شرایط توجه زیادی به خود جلب کرده است. مطالعاتی بر روی براورد پیشرفت خوردگی بین یک سنبه و یک ماتریس [3] و بر روی پیشرفت فرایندهای هجومی با استفاده از مقادیر مشخصه AE [4] انجام شده اند. مطالعات مربوط به ترکیب پینه ای فلزی خالص و دیسک های سرامیکی انجام شد. نشان داده شد که اصطکاک و فرایند خوردگی می توانند تا حد خاصی با استفاده از تکنیکهای نرخ شمارش AE و نرخ شمارش رویداد AE به هم مرتبط شوند [5]. با این وجود، لازم است که رابطه بین مکانیسم های تولید سیگنال های AE و پدیده های خوردگی و اصطکاک شفاف شود تا نرخ های خوردگی و شریط روغن کاری به صورت کمّی نظارت شوند…
AEمکانیسم های خوردگی کامپوزیت پین روی دیسک
:کلمات کلیدی
Abstract
This article summarizes the efforts done for using acoustic emission as wear mechanisms monitoring technique for wear testing in a pin-on-disc setup. The basic characteristics of the mechanisms were previously determined via controlled tensile testing (fiber breakage, debonding …). The knowledge of these basic characteristics then resulted in an easier classification of wear mechanisms related to wear testing of pultruded glass fiber reinforced polyester.
Keywords:
AE Wear mechanisms Composite pin-on-disc
سایر منابع مهندسی مکانیک در زمینه کامپوزیت