چطور این مقاله مهندسی عمران و نقشه برداری را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2008992 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی عمران و نقشه برداری در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل فارسی :
1 مگا بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
اثرات سیستم برنامه ریزان نهایی بر شبکه های اجتماعی در بین گروه های شغلی صنعت ساختمان
عنوان انگليسي
Effects of the Last Planner System on Social Networks among Construction Trade Crews
نویسنده/ناشر/نام مجله
Journal of Construction Engineering and Management
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی عمران و نقشه برداری شامل 10 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 22 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
تفکر سیستم ناب در خصوص ساز و کارهای سیستمهای تولیدی ساخت و ساز اشاره میکند که سیستم برنامه ریزان نهایی (LPS) گردش کار را از طریق ایجاد گردش دریافت و با تفکیک بسته کاری بر اساس تکامل بهبود میدهد. با این حال، شواهد تجربی نشان میدهند که LPS حتی در صورت اجرای نسبی، میتواند گردش کار را بهبود دهد. این نویسندگان فرض میکنند که LPS یک شبکه اجتماعی در بین پیمانکاران فرعی ایجاد میکند که موجب ارتقاء هماهنگی میگردد. 12 پروژه ساختمان مسکونی با استفاده از اقدام پژوهی در طی یک دوره 7 تا 16 ماهه بررسی شدند تا اثرات LPS بر شبکههای اجتماعی ارزیابی گردد. با مقایسه پروژهها بر اساس امتیاز بالا و پایین شاخص برنامه ریزی بهترین شیوهها، درجه مرکزیت گروههای شغلی افزایش قابل توجه یافته و تعداد کانالهای فعال ارتباط ضروری تقریباً دو برابر شد که این امر نشان میدهد هرگاه LPS به طور جامعتر اجرا شود، شبکههای اجتماعی تقویت میشوند. این نتایج در درک جدیدی از LPS و ساز و کارهای آن نقش دارد. LPS نه تنها در سطح فنی برای بهبود کنترل تولید عمل میکند، بلکه اثرات اجتماعی نیز داشته و روابط بین تیمهای اجرایی را تشکیل میدهد که در بهبود هماهنگی نقش دارند.
-1مقدمه
تفکر سیستم ناب در خصوص ساز و کارهای سیستمهای تولیدی ساخت و ساز اشاره میکند که سیستم برنامه ریزان نهایی (LPS) گردش کار را از طریق ایجاد گردش دریافت منابع بهبود داده و با مجزا کردن بستههای کاری که آماده اجرا نیستند، موانع را برطرف میسازد (بالارد، 2000). مدل سازی اقتصادی نظریه بازی نشان داده است که شکاف اطلاعاتی بین مدیران پروژه و پیمانکاران فرعی کاهش یافته و در نتیجه، اعتماد پذیری به تصمیمات در خصوص تخصیص منابع بهبود مییابد (ساکس و هارل، 2006). با این وجود، مشاهدات در سایت ساختمانی نشان داده است که حتی اگر LPS به طور نسبی و مثلاً بدون برنامه ریزی آینده نگر، فرایند آماده سازی یا بازخورد (سنجش درصد تکمیل برنامه (PPC)) اجرا شود، باز هم به نتایج مثبت دست مییابد. نویسندگان زیادی اجرای LPS را گزارش کردهاند که نسبی بوده و گاهی به جلسات هفتگی برنامه ریزی کار (WWP) تقلیل مییابد، به این دلیل که یا LPS فقط با استفاده از جلسات WWP اجرا شده و پیشرفتی نداشته است و یا اینکه اجرای آن در مقیاس کامل با گذشت زمان تنزل یافته است (حمزه، 2009؛ ویانا و همکاران، 2010). این نویسندگان فرض میکنند که بخشی از توجیه این موضوع این است که جلسات WWP یک شبکه اجتماعی (SN) در بین پیمانکاران فرعی ایجاد کرده، اطمینان و ارتباط را بهبود داده و بدین ترتیب، هماهنگی را ارتقا و گردش کار را بهبود میدهند…
ساختمان سازی سیستم برنامه ریزان نهایی تحلیل شبکه اجتماعی
:کلمات کلیدی
Abstract
Lean system thinking concerning the mechanics of construction production systems suggests that the Last Planner System (LPS) improves workflow by creating pull flow and by filtering work packages for maturity. However, empirical evidence shows that even where implemented only partially, LPS can still improve workflow. The authors hypothesize that the LPS engenders a social network among the subcontractors, which enhances coordination. Twelve residential construction projects were studied using action research over periods from 7 to 16 months to measure the impact of the LPS on social networks. Centrality degrees of trade crews rose significantly and the number of active essential communication channels roughly doubled when comparing projects with low and high planning best-practice index scores, showing that where the LPS is more thoroughly implemented, social networks are strengthened. The results contribute new understanding of the LPS and its mechanism. The LPS not only functions on the technical level to improve production control, it also has social impact, building relationships among construction teams that can contribute to improved coordination.
Keywords:
Building construction Last Planner System Social network analysis Communication
سایر منابع مهندسی عمران و نقشه برداری در زمینه سیستم برنامه ریزان نهایی