چطور این مقاله مهندسی عمران و نقشه برداری را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2008974 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی عمران و نقشه برداری در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
382 Kb
حجم فایل فارسی :
1 مگا بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
بررسی سیستم مدیریت پل در ایران
عنوان انگليسي
Assessment of Bridge Management System in Iran
نویسنده/ناشر/نام مجله
Elsevier, Procedia Engineering
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی عمران و نقشه برداری شامل 11 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 15 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
شبکه های راه آهن و جاده ای مهم ترین عناصر در سیستم زیرساخت و پل ها مهم ترین بخش ارتباطی می باشند. علاوه بر این، پل ها به عنوان نقاط مهمی در شریان های حیاتی در نظر گرفته می شوند. اگر پل ها به دلیل گذر زمان، خستگی، بارگذاری، آب و هوا، حوادث طبیعی و ... آسیب ببینند، عملیات ترمیم از عملیات نگهداری هزینه برتر خواهد بود. بودجه ی در دسترس جهت احیا و نگهداری معمولاً به اندازه ای نیست که بتوان مجموعه را برای کل مدت استفاده در سطح خاصی حفظ نمود. در کشور ما نگهداری از پل ها به اندازه ی ساخت آن ها مهم محسوب نمی گردد. مسئولان نگهداری پل دیدگاهی جدی نسبت به نگهداری ندارند، و تا زمانی که هیچ گونه شکست سازه ای رخ نداده است هیچگونه عملیات موثری انجام نمی دهند. امروزه در کشورهای توسعه یافته و حتی برخی از کشورهای در حال توسعه، تمامی پل ها توسط سیستم مدریت پل (BMS) ارزیابی و نگهداری می شوند. سیستم مدیریت پل دارای یک اصل کلی و تعدادی نرم افزار توسعه یافته برای آن می باشد. از این رو، برای به کار بستن این سیستم، این امر ضروری است که یک برنامه ی خاص با جدول زمانی منطقی به منظور جلوگیری از آسیب این منابع ملی به کار برده شود. در این مقاله، مطالعه ای در رابطه با اجرای BMS در ایران، ارائه ی فعالیت های انجام شده در حال حاضر، ارزیابی روند و سرانجام استراتژی های مهم و پیشنهادات اجرایی ارائه شده است.
-1مقدمه
پل های ارتباط مهمی در هر جاده ی بین المللی یا شبکه خطوط راه آهن می باشند، و بودجه ی مورد نیاز برای ساخت آن ها بالا می باشد. اگر ظرفیت حمل آن ها دچار اختلال گردد، هزینه ی ناشی از آن به عنوان بسته شدن جاده ها و احیا ممکن است دو برابر گردد.
متاسفانه، بسیاری از سیاستمداران زمانی به پل ها علاقه نشان می دهند که از لحاظ ساختاری دچار مشکل شده باشند. این امر زمانی که مهندسین بودجه ای را تقاضا نموده و توضیح می دهند که چرا آسیب رخ داده است مشکل بزرگی می باشد. عوامل بسیاری وجود داند که بر روی ماهیت و میزان خرابی تاثیر گذار می باشند مانند صاف شدن، آتش، خستگی، زلزله، سیل، آب و هوا، نوع و شدت بارگزاری ترافیکی. مدیریت پل ابزاری است برای دریافتن اینکه آیا پل تا پایان عمر مفید خود عمل نموده است یا خیر. سیاستمداران و مسئولان پل ها در سراسر جهان که نیازمند به درک مفهوم نگهداری و تعمیر پل در طول عمر مفید خود می باشند، قادر به درک نیاز به برنامه ریزی و و طراحی به منظور اطمینان از به حداکثر رساندن طول عمر مفید پل ها نمی باشند…
مدیریت پل سیستم مدیریت پل BMS
:کلمات کلیدی
Abstract
The road and railroad networks are the most important elements of the infrastructure system and bridges are the main connective parts. Moreover, bridges are considered as important points in critical arteries. If the bridges deteriorate, because of aging, fatigue, loading, weather conditions, natural disaster and etc. repair works will be more expensive than maintenance works. The available budget for rehabilitation and maintenance usually is not enough for holding the system in a certain condition level its whole life. In our country bridge maintenance isn't important as their construction. Bridge maintenance authorities haven't any serious view towards prevention maintenance, and while there isn't any structural failure, they don't take any effective measures. Nowadays, in developed country and even some developing countries, all of the bridges are evaluated and maintained by Bridge Management System (BMS). Bridge management system has a specific principle and plenty of developed software for it. Hence, for deployment of this system, it's necessary to plan a specific program with reasonable time table in order to prevent the disadvantages of these national assets. In this paper, a study has been conducted about implementation of BMS in IRAN that present accomplished activities and then evaluate the process and finally significant strategies and executive suggestion have been mentioned.
Keywords:
Bridge management Bridge management system BMS
سایر منابع مهندسی عمران و نقشه برداری در زمینه سیستم مدیریت پل