چطور این مقاله مهندسی برق را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2008811 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی برق در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل فارسی :
16 مگا بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
کنترل ولتاژ نیروگاه بادی متصل به شبکه با استفاده از ادوات جبران سازی و ذخیره سازی انرژی
عنوان انگليسي
Voltage control of the grid connected wind plant using energy storage and FACTS devices
نویسنده/ناشر/نام مجله
International Conference on Energy, Power and Environment: Towards Sustainable Growth ICEPE
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی برق شامل 5 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 9 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
توسعه فناوری توربین بادی افزایش ظرفیت تولید توان از منابع انرژی تجدیدپذیر را تسهیل می کند. استفاده از ژنراتور القایی قفس سنجابی برای تولید توان بادی نسبت به ژنراتورهای سنکرون متداول مزایایی دارد. در این مقاله٬ یک مدل ژنراتور القایی که با توربین بادی راه اندازی می شود و به شبکه متصل است در MATLAB/SIMULINK شبیه سازی شده است. نتایج شبیه سازی موید این هستند که عملکرد شبکه متصل به نیروگاه بادی با استفاده از ادوات ذخیره سازی انرژی (بانک های خازنی)و جبران سازی (جبران ساز توان استاتیک) بهبود می یابد. با این حال٬ با استفاده ازSVC نتایج بهتری به دست می آید.
1-مقدمه
جلوی نفوذ بالای انرژی بادی در شبکه های موجود بنابه دلایل متعدد از جمله هزینه های نگه داری بالای سیستم گرفته شده است [۱]. این مشکل تا حدی با استفاده از ژنراتور القایی قفس سنجابی (SCIG) تخفیف یافته است. استفاده از SCIG در تولید انرژی بادی به صورت عامی به عنوان یک گزینه ساده و ارزان مقبولیت یافته است٬ چرا که قابل اطمینان است و به نگهداری کمی نیاز دارد که به خاطر روتور بدون جاروبک آن است. لذا٬ نسبت به سایر ژنراتورها مزایای بسیاری از نظر هزینه دارد [۲]. در مزارع بادی٬خطا روی خط انتقال می تواند منجر به اضافه سرعت ژنراتور بادی شود و باعث ناپایداری ولتاژ شبکه شود [۳].
زمانی که خطا رخ می دهد٬ ولتاژ ترمینال IG افت می کند. بنابراین٬ گشتاور الکتریکی ناگهان به صفر کاهش می یابد که به خاطر ولتاژ ترمینال IG و سرعت روتور شروع به افزایش می کند. بعد از پاکسازی خطا٬ مصرف توان راکتیو افزایش می یابد و منجر به کاهش ولتاژ IG می شود. برای حداقل کردن مبادله توان راکتیو بین شبکه و ژنراتور بادی می توان توان راکتیو را به صورت دینامیکی جبران سازی کرد [۴]. بانک خازنی و SVC را می توان برای جبران سازی توان راکتیو سیستم های توان به منظور تامین ولتاژ و بهبود پایداری استفاده نمود [۵][۶]. اثر بانک خازنی و SVC در بهبود عملکرد پایداری ژنراتور القایی توربین بادی در این مقاله تحلیل شده است...
ژنراتور القایی قفس سنجابی ژنراتور القایی توربین بادی بانک خازنی کنترل ولتاژ
:کلمات کلیدی
Abstract
Developments in wind turbine technology are facilitating the increase of power generation capacity from renewable energy resources. The utilization of the squirrel-cage induction generator for wind power generation has some advantages over that of conventional synchronous generators. In this paper an induction generator model driven by wind turbine and connected to the grid is simulated in SIMULINK / MATLAB. The simulation results confirm that the performance of the grid connected wind plant improves with the use of energy storage device i.e. (capacitor bank) & FACTS device i.e. (Static Var Compensator). However, better results are obtained by use of SVC.
Keywords:
Reactive power Capacitors Induction generators
سایر منابع مهندسی برق در زمینه نیروگاه بادی