دانلود مقاله ترجمه شده تشخیص خطا برای سیستم های غیرخطی: روش فضای پریتی


چطور این مقاله مهندسی برق را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2008770 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی برق در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
880,000 ریال
شناسه محصول :
2008770
سال انتشار:
2015
حجم فایل انگلیسی :
317 Kb
حجم فایل فارسی :
677 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

تشخیص خطا برای سیستم های غیرخطی: روش فضای پریتی

عنوان انگليسي

Fault detection for nonlinear systems: Parity space approach

نویسنده/ناشر/نام مجله

IEEE , Information Technology and Computer Applications Congress WCITCA

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مهندسی برق شامل 5 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 17 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

 چکیده

در این مقاله به بررسی تشخیص خطا برای سیستم های غیرخطی بر اساس مدل تاکاگی-سوگنو (TS) می پردازیم. مدل TS از طریق تبدیل غیرخطی بودن قطاعی به دست می آید و مدل غیرخطی را در چارچوب فضای حالت به صورت دقیق نمایش می دهد. روش عیب یابی مورد استفاده در اینجا بر اساس روش تحلیلی مبتنی بر روابط پریتی به دست آمده است. تولید سیگنال باقیمانده با استفاده از نامساوی های ماتریس خطی (LMI) انجام می شود. برای نشان دادن کارآیی این روش نیز یک مثال در انتها ارائه شده است.

1- مقدمه

روند کنونی صرفه جویی در انرژی و حفاظت از محیط زیست در جهت بهینه سازی اکثر فرآیندهای صنعتی می باشد. این کار طبیعتا باعث ایجاد پیچیدگی قابل توجهی در این سیستم ها می شود و در نتیجه امکان وقوع اختلال را نیز افزایش می دهد. بنابراین تغییرات ایجاد شده در سیستم باید بلافاصله شناسایی شوند تا از پخش آنها جلوگیری شود. به همین دلیل نظارت بر سیستم های صنعتی، حوزه ای است که در حال گسترش می باشد. یکی از وظایف مهم اقدامات نظارتی، تشخیص و جداسازی خطا است. در دهه های گذشته، روش های متعددی برای شناسایی و جداسازی خطا (FDI) به ویژه روش مبتنی بر مدل توسعه داده شده است [1]. این روش ها را با عنوان روابط افزونگی تحلیلی (ARR) یا فضای پریتی مشخص می کنیم [2]. این روش در ابتدا برای شناسایی نقص های سیستم کنترل پرواز مورد استفاده قرار گرفته بود [3]. روش فضای پریتی پس از انجام تحقیقات متعدد، تعمیم و گسترش داده شد [4]، [5]. در برخی تحقیقات نیز این روش برای سیستم های غیرخطی مبتنی بر مدل های فازی TS مورد استفاده قرار گرفت… 


 

سيستم هاي غيرخطي عیب یابی غیرخطی بودن قطاعی :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

This paper handles the fault detection for the nonlinear systems described in Takagi-Sugeno (TS) form. The TS model is obtained by the sector nonlinearity transformation, representing in an exact way the nonlinear model in a compact of the state space. The used method of diagnosis is obtained by an analytical approach based on parity relations. The generation of residual signal is supplied by the linear matrix inequalities (LMI). An illustrative example is after retailed showing the efeciency of the work.

Keywords: Mathematical model Springs Fault detection Nonlinear systems
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]
 مقاله مهندسی برق با ترجمه
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید