چطور این مقاله علوم تربيتی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2008425 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله علوم تربيتی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
342 Kb
حجم فایل فارسی :
139 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
مروری بر ارائه و ارزیابی طرح یادگیری الکترونیکی کلان (MOOC)
عنوان انگليسي
A Review on Massive E-Learning (MOOC) Design, Delivery and Assessment
نویسنده/ناشر/نام مجله
Eighth International Conference on P2P, Parallel, Grid, Cloud and Internet Computing
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده علوم تربيتی شامل 7 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 13 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
MOOC یا دوره های آموزشی باز و آنلاین کلان مبتنی بر منابع آموزشی باز (OER) یکی از روش های فراگیر برای دسترسی به آموزش با کیفیت، مخصوصا برای افرادی که در مناطق دوردست و یا محروم زندگی می کنند، می باشد. در مطالعه حاضر به تحلیل وضعیت MOOC، سوالات پژوهشی باز و تعیین موضوعات و اهداف جالب برای مطالعات آتی است. در نهایت، چارچوبی متشکل از کاربرد نرم افزارهایی با هدف بهبود و شخصی سازی مدیریت، ارائه، سودمندی و ارزیابی دوره های آموزشی آنلاین در سطوح فردی ارائه شده است.
1- مقدمه
به اعتقاد یونسکو، دسترسی همگانی به آموزش با کیفیت یکی از اصول مهم در برقراری صلح، توسعه اجتماعی و اقتصادی پایدار و مذاکرات بین فرهنگی می باشد. منابع آموزشی باز (OER) فرصتی استراتژیک برای بهبود کیفیت آموزش و همچنین تسهیل مذاکرات سیاسی، به اشتراک گذاری دانش و ظرفیت سازی فراهم می آورند. یکی از متداول ترین روش ها در یادگیری الکترونیکی، MOOC و یا دوره های آموزشی باز و آنلاین کلان می باشد. به گفته سیمون (2) MOOC تداوم گرایش به نوآوری، تجربه و کاربرد تکنولوژی جهت یادگیری آنلاین و از ره دور است که در نهایت فرصت های یادگیری متنوعی را در اختیار فراگیران قرار می دهد. به گزارش commonwealth of learning، MOOC وسیله ای برای تسهیل خلق، توزیع و کاربرد دانش و اطلاعات برای یادگیری و بهره مندی از مزایای منابع آنلاین موجود نظیر OER می باشد و می توان از آن برای حمایت از شبکه های اجتماعی و سایر انواع "ارتباط سازی" میان شرکت کننده ها می باشد. بنابراین، قدرت MOOC مبتنی بر مشارکت فعال تعداد وسیعی از از دانش آموختگان خود سازمانده و ارتباطات وسیعی است که با استفاده از پلتفرم های دوره آموزشی و سایر ابزارهای تعامل اجتماعی موجود میان آنها شکل می گیرد…
یادگیری الکترونیکی محیط آموزش مجازی
:کلمات کلیدی
Abstract
MOOCs or Massive Online Open Courses based on Open Educational Resources (OER) might be one of the most versatile ways to offer access to quality education, especially for those residing in far or disadvantaged areas. This article analyzes the state of the art on MOOCs, exploring open research questions and setting interesting topics and goals for further research. Finally, it proposes a framework that includes the use of software agents with the aim to improve and personalize management, delivery, efficiency and evaluation of massive online courses on an individual level basis.
Keywords:
Electronic learning Software agents Educational institutions Market research
سایر منابع علوم تربيتی در زمینه یادگیری الکترونیکی