چطور این مقاله مهندسی صنايع را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2008407 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی صنايع در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل فارسی :
813 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
تکنولوژی بلاک چین و روابط آن با مدیریت زنجیره تأمین پایدار
عنوان انگليسي
Blockchain technology and its relationships to sustainable supply chain management
نویسنده/ناشر/نام مجله
International Journal of Production Research
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی صنايع شامل 21 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 38 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
جهانیسازی زنجیرههای تأمین، مدیریت و کنترل آنها را دشوارتر میکند. تکنولوژی بلاکچین بعنوان یک تکنولوژی دفتر کل توزیع شده دیجیتال که شفافیت، قابلیت ردیابی، و امنیت را تضمین میکند، میتواند حل بعضی مسائل جهانی مدیریت زنجیره تأمین را تسهیل کند. در این مقاله، تکنولوژی بلاکچین و قراردادهای هوشمند همراه با کاربرد بالقوه آنها در مدیریت زنجیره تأمین بطور منتقدانه بررسی میشوند. فشارهای محلی و جهانی از طرف حکومت، جامعه، و مصرف کننده برای برآورده کردن اهداف قابلیت پایداری، ما را به بررسی بیشتر اینکه چطور بلاکچین میتواند قابلیت پایداری زنجیره تأمین را بررسی و کند و به این قابلیت کمک کند، تحریک میکنند. قسمتی از این بررسی انتقادی این است که چطور بلاکچین، که یک تکنولوژی بطور بالقوه مختل شوندهی تازه درحال تکامل است، میتواند بر بسیاری از موانع بالقوه غلبه کند. چهار دستهبندی از موانع بکارگیری تکنولوژی بلاکچین معرفی میشوند؛ بین سازمانی، میان سازمانی، تکنیکی، و موانع خارجی. تبدیل هدایت شده با بلاکچین حقیقی کسب و کار و زنجیره تأمین هنوز درحال پیشرفت است و در مراحل اولیه خود قرار دارد؛ ما جهات و طرحهای تحقیقاتی بعدی را که میتوانند بینشهایی در مورد غلبه بر موانع و بکارگیری تکنولوژی بلاکچین برای مدیریت زنجیره تأمین فراهم کنند را پیشنهاد میکنیم.
1- مقدمه
زنجیرههای تأمین مدرن ذاتاً پیچیده هستند و شامل موجودیتهای چند طبقهای از نظر جغرافیایی منفصلی هستند که برای خدمات رسانی به مصرف کنندگان رقابت میکنند (جانسون 2006؛ لامبرت و انز 2017). جهانیسازی، سیاستهای تظیمی متنوع، و رفتار انسانی و فرهنگی مختلف در شبکههای زنجیره تأمین، ارزیابی اطلاعات و مدیریت ریسک در این شبکه پیچیده را تقریباً غیر ممکن میکند (سارپونگ 2014؛ ایوانوف، دولگوئی، و سوکولوف 2018). معاملات کم بازده، کلاهبرداری، دزدی، و اجرای ضعیف زنجیرههای تأمین، منجر به کاهش بیشتر اعتماد میشوند، و بنابراین، منجر به یک نیاز برای به اشتراک اطلاعات بهتر، و قابل تأیید بودن میشوند.
قابلیت ردیابی درحال تبدیل شدن به یک نیاز فوری و یک عامل متمایز کننده بنیادی در بسیاری از صنایع زنجیره تأمین از جمله بخش کشاورزی-غذایی است (کوستا و همکاران 2013)، محصولات دارویی و پزشکی (روتونو و همکاران، 2014)، و اجناس با ارزش بالا (مائورر 2017). اجناس تجملی و با ارزش بالا که سرمنشأشان ممکن است در غیر این صورت به گواهینامههای کاغذی و رسیدها بستگی داشته باشد میتوانند به آسانی گم یا اصلاح شوند. در حقیقت، عدم وجود شفافیت در ارزش تأمین هر آیتم، از تأیید و اعتبارسنجی ارزش درست آن آیتم توسط مشتریان و موجودیتهای زنجیره تأمین جلوگیری میکند. مسائل رقابتی و مربوط به شهرت راهبردی، از این ریسکها و عدم وجود شفافیت نشئت میگیرند....
تکنولوژی بلاکچین مدیریت زنجیره تأمین
:کلمات کلیدی
Abstract
Globalisation of supply chains makes their management and control more difficult. Blockchain technology, as a distributed digital ledger technology which ensures transparency, traceability, and security, is showing promise for easing some global supply chain management problems. In this paper, blockchain technology and smart contracts are critically examined with potential application to supply chain management. Local and global government, community, and consumer pressures to meet sustainability goals prompt us to further investigate how blockchain can address and aid supply chain sustainability. Part of this critical examination is how blockchains, a potentially disruptive technology that is early in its evolution, can overcome many potential barriers. Four blockchain technology adoption barriers categories are introduced; inter-organisational, intra-organisational, technical, and external barriers. True blockchain-led transformation of business and supply chain is still in progress and in its early stages; we propose future research propositions and directions that can provide insights into overcoming barriers and adoption of blockchain technology for supply chain management.
Keywords:
blockchain technology supply chain management sustainability barriers research agenda
سایر منابع مهندسی صنايع در زمینه مدیریت زنجیره تامین