دانلود مقاله ترجمه شده تفاوت های فرهنگی در نحوه تبیین گرایش افراد به دروغگویی و راستگویی


چطور این مقاله روانشناسی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2008324 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله روانشناسی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
1,195,000 ریال
شناسه محصول :
2008324
سال انتشار:
2011
حجم فایل انگلیسی :
634 Kb
حجم فایل فارسی :
55 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

تفاوت های فرهنگی در نحوه تبیین گرایش افراد به دروغگویی و راستگویی

عنوان انگليسي

Cultural differences in how individuals explain their lying and truth-telling tendencies

نویسنده/ناشر/نام مجله

International Journal of Intercultural Relations

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده روانشناسی شامل 18 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 33 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

مطالعه حاضر به بررسی تفاوت های فرهنگی بین کره  و آمریکا در مولفه های نگرشی و هنجاری که بر تبیین افراد از تمایل خود به راستگویی یا دروغگویی تاثیرگذار هستند، پرداخته است. مطالعه 1 به بررسی تمایل افراد جهت نسبت دادن دروغگویی یا راستگویی خود به دلایل نگرشی ( یعنی دلایل نگرشی) و دلایل ذهنی هنجاری ( یعنی دلایل هنجاری) می پردازد. مطالعه 2، به بررسی ارزیابی افراد درمورد فردی می پردازد که از دلایل نگرشی یا از دلایل هنجاری برای تبیین رفتارهار دروغگویی یا راستگویی خود استفاده می کنند. نتایج حاکی از آن است که در هیچ کدام از فرهنگ ها، از یک نوع دلیل هماهنگ در انواع رفتارهای مختلف استفاده نمی شود. در واقع، نوع رفتار بر روشی که مولفه های نگرشی و هنجاری با مقاصد رفتاری مرتبط می شوند، تاثیرگذار است. مولفه نگرشی در تبیین فرد از دلایل نگرشی خود جهت دروغگویی و راستگویی و مولفه هنجاری در تبیین فرد از دلایل هنجاری خود برای دروغگویی مهم هستند. با این حال، مولفه های نگرشی و هنجاری در تبیین دلایل هنجاری افراد جهت راستگویی مهم هستند. به صورت میان فرهنگی، مردم کره وقتی مجبور می شوند دلایل دروغگویی خود را به خاطر یک دوست توضیح دهند، از دلایل هنجاری استفاده می کنند، در حالیکه مردم آمریکا در صورت تبیین دلیل راستگویی خود به خاطر یک دوست، از دلایل هنجاری استفاده می کنند. افزون بر این، مردم کره و آمریکا بر اساس نوع رفتار، نوع بخصوصی از دلایل تبیینی را ترجیح می دهند، شاید به این دلیل که مردم کره در مقایسه با مردم آمریکا، دروغگویی به خاطر یک دوست را کمتر به صورت منفی ارزیابی می کنند.

-1مقدمه

افراد در تبیین راستگویی یا دروغگویی خود دلایل متعددی ارائه می کنند. برخی افراد باورهای شخصی خود را به عنوان اولین دلیل در راستگویی یا دروغگویی دخیل می دانند، در حالیکه سایرین  دلایلی را بیان می کنند که ازنظر دیگران وجهه مثتبی داشته باشد. به عنوان مثال، وقتی از افراد سوال شد که در یک موقعیت معین (نظیر وقتی دوستشان با یک مشکل مواجه شده است)، چرا دروغ می گویند ( و یا حقیقت را می گویید)، برخی افراد چنین پاسخ می دهند که به نظر خود آنها در چنین شرایطی، دروغگویی خوب و مفید است، زیرا به نفع دوستشان است، با این وجود دلیل اصلی دیگری که پشت انتخاب آنها وجود دارد، این است دوست آنها انتظار دروغگویی را از جانب آنها داشته است. مقاله حاضر به بررسی این مسئله می پردازد که تا چه میزان دلایل درونی افراد جهت راستگویی و دروغگویی به دلایل بیرونی که از آن برای بیان مقاصد رفتاری خود به دیگران استفاده می کنند، ارتباط دارد. در این مقاله بین دلایل درونی و بیرونی افراد جهت راستگویی و دروغگویی تمایز وجود دارد… 


گرایش افراد به دروغگویی :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

This study investigated how cultural differences between Korea and the United States in attitudinal and normative components affect individuals’ explanation of their intentions to lie or tell the truth. Study 1 examined individuals’ intentions to base their lying or truth-telling tendencies on attitude-related reasons (i.e., attitudinal reasons) and subjective norm-related reasons (i.e., normative reasons). Study 2 examined individuals’ evaluation of a person who used attitudinal reasons or normative reasons to explain his/her behaviors of lying or truth-telling. The results showed that neither culture used one type of reason consistently across different behaviors. Instead, the types of behaviors influenced the way attitudinal and normative components were related to behavioral intentions. The attitudinal component was important for individuals’ explanations of their attitudinal reasons to lie and to tell the truth and that the normative component was important for individuals explanations of their normative reasons to lie. However, both the attitudinal and normative components were important for individuals’ explanations of their normative reasons to tell the truth. Cross-culturally, Koreans were more likely to use normative reasons when they had to explain why they intended to lie for a friend, whereas Americans were more likely to use normative reasons when they had to explain why they intended to tell the truth. In addition, Koreans and Americans had different preferences for each reason type depending on the type of behavior probably because Koreans, as compared to Americans, tend to view lying for a friend less negatively.

Keywords: Cross-cultural researchLyingTruth-tellingTheory of Reasoned Action
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]
 مقاله روانشناسی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم انسانی > روانشناسی > مقاله های روانشناسی و ترجمه فارسی آنها > تفاوت های فرهنگی در نحوه تبیین گرایش افراد به دروغگویی و راستگویی
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید