چطور این مقاله مهندسی کامپیوتر و IT را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2008244 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی کامپیوتر و IT در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
515 Kb
حجم فایل فارسی :
413 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
حریم بر مبنای طراحی: رضایت مندی آگاهانه و اینترنت اشیاء برای بهداشت و درمان هوشمند
عنوان انگليسي
Privacy by Design: Informed Consent and Internet of Things for Smart Health
نویسنده/ناشر/نام مجله
Procedia Computer Science ional Conference on C
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی کامپیوتر و IT شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 9 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
من متعهد به پذیرش شرایط و مقررات و مسائل حریمی مرتبط با دستاوردهای فناورانه هستم! با ظهور فناوری اینترنت اشیاء (IoT)، فرآیند رضایت مندی آگاهانه به امری چالشبرانگیز مبدل گردیده است چرا که داده ها ممکن است بدون آگاهی از شهروندان و به مخاطره افتادن سلامت دیجیتال جمعآوری شود. در این مقاله خاطر نشان شده است که اولین فاز استفاده سراسری اینترنت اشیاء در دامنهی خانههای هوشمند این بوده که این اطمینان داده شود که شهروندان سلامت دیجیتال (یعنی کاربر فناوری) با ثبت نام در یک خدمت و یا محصول فناورانه باید از چیزی که بر روی آن توافق کردهاند آگاه داشته باشند. در همین راستا، قانون حفاظت از دادههای آینده (GDPR) به ارائهی یک سری نیازمندی " حریم بر مبنای طراحی" جهت تضمین این مسئله پرداخت. در این مقاله به ارائهی یک سری روش عملی میپردازیم که در زمان طراحی و توسعهی IoT برای جمعآوری و اشتراکگذاری دادهها در حیطهی بهداشت و درمان میتوان از آن استفاده نمود.
1-مقدمه
در طی چند سال اخیر ظهور دستاوردهای فناورانه در حیطهی بهداشت و درمان باعث شده تا آزمایشهای نگهداری سوابق پزشکی در سال 1960 و سیستم های تصمیم یار بالینی در سال 1990 میلادی به اپلیکیشن های بهداشت و درمان سیار مبدل شوند. موج جدید فناوری ها که تأثیر قابل ملاحظهای بر روی ارائهی خدمات بهداشتی و درمانی دارد را پدیدهی اینترنت اشیاء (IoT) گویند. با توجه به اینکه مفهوم IoT در ابتدا در سال 1999 میلادی ظهور پیدا کرد، ولی این مفهوم اخیراً در حیطهی بهداشت و درمان بکار گرفته شده است…
رضایت مندی آگاهانه IOT سلامت هوشمند
:کلمات کلیدی
Abstract
Check: I accept the terms and conditions and privacy policy statements associated with this technological artefact! The informed consent process is becoming more of a challenge with the emergence of Internet of Things (IoT) as data may be collected without the digital health citizen being aware. It is argued in this paper that the first phase for universal usability of IoT within the smart health domain is to ensure that digital health citizens (i.e. user of technology) are fully aware of what they are consenting to when they register an account with such technological artefacts. This point is further reinforced by the proposed ‘Privacy by Design’ requirements associated with the forthcoming General Data Protection Regulation (GDPR). This paper proposes some practical approaches which should be considered when designing and developing IoT for data collection and data sharing within the health domain.
Keywords:
Informed Consent IOT Smart Health
سایر منابع مديريت در زمینه اینترنت اشیاء