چطور این مقاله مهندسی کامپیوتر و IT را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2008126 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی کامپیوتر و IT در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
623 Kb
حجم فایل فارسی :
171 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
ملاحظات امنیتی روش انتقال به IPv6 با روش های NAT (ترجمه ی آدرس شبکه )
عنوان انگليسي
Security consideration of migration to IPv6 with NAT (Network Address Translation) methods
نویسنده/ناشر/نام مجله
IEEE, Iranian Conference on Electrical Engineering ICEE
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی کامپیوتر و IT شامل 4 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 13 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
اگرچه، ایده ی IPv6 از دهه ی 1990 ایجاد شد، اما پیشرفت IPv6 به آرامی صورت گرفت. IPV6 در برخی از شرکت ها استفاده می شود، اما هنوز در سراسر جهان قابل استفاده نیست. در نتیجه، این شرکت ها مانند جزایری در اقیانوس IPv4 هستند که به منظور اتصال این جزایر با اقیانوس ها و جزایر دیگر مورد نیاز هستند. برای اتصال این جزایر به یکدیگر، سه روش وجود دارد:
1-دو پشته
2- NAT
3.تونل زنی
در این مقاله، اول از همه، حملات معرفی شده بررسی می شوند و سپس این حملات مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند. آسیب پذیری در انتقال روش های NAT بوجود می آید و در نهایت روش های ایمنی برای این آسیب پذیری ها مورد بحث قرار می گیرند.
1-مقدمه
زیرساختارها در زمانی که برای استفاده از IPv4 و IPv6 تغییر پیدا می کنند، تنها توسط IPv4 ردیابی می شوند و شبکه های IPv6 در آینده وجود خواهند داشت. در این زمان، باید زیرساختارها به مقصد خود در شبکه های IPv4, UPV6 برسند. برای مثال در گیت، برخی از سرویس های سرور می توانند متعلق به IPv6 باشند و از سوی دیگر، برخی از سرویس های سرور می توانند متعلق به IPV4 باشند [3]. بنابراین هاست ها باید قادر به استفاده از هر دو پروتکل IPv4, IPv6 باشند. برای استفاده از هر دو پروتکل، سه روش وجود دارد، دو پشته و NAT و تونل زنی که در این مقاله پروتکل ها بررسی می شوند و الزامات امنیت و آسیب پذیری روش NAT مورد بررسی قرار می گیرند…
IPv6 روش NAT
:کلمات کلیدی
Abstract
However, the idea of the IPv6 comes from 1990s, but motion towards IPv6 carries out slowly. IPv6 is used in some companies but it has not been used all over the world yet. As a result, these companies are like islands in IPv4 oceans that it is needed to connect these islands with other islands & oceans. To connect these islands with each other, there are three methods:
1. Dual stack
2. NAT
3. Tunneling
In this article; first of all, introduced attacks and then after analyzing these attacks. Vulnerability towards migration with NAT method comes out and finally security ways apply for each Vulnerabilities.
.
Keywords:
IPv6
سایر منابع مهندسی کامپیوتر و IT-نرم افزار در زمینه IPv6