چکیده
در دهه گذشته، پروتکل های بی شماری با استفاده از روش آسیاب گلوله ای برای سنتز در همه زمینه های شیمی آلی منتشر شدند. با این وجود، در مقایسه با روش های دیگر که جایگاه خود را در سنتز پایدار یافته اند (به عنوان مثال، میکروموج، فراصوتی، مایعات یونی)، شیمی آسیاب گلوله ای به خوبی توسط شیمیدانان آلی درک نشده است.
به ویژه، در سه سال اخیر، توجه به این تکنیک، دائماً افزایش یافته است، و در چندین روند سنتز با کیفیت که کل محدوده سنتز آلی را پوشش می دهند، به اوج خود رسیده است. بنابراین، مرور آموزشی کنونی بر استفاده از این روش انتقال انرژی و اتلاف انرژی متمرکز خواهد بود. هدف مرکزی، تهییج محققان برای توجه به آسیاب گلوله ای به عنوان واکنش دهنده شیمیایی، اجرای این تکنیک در کاربردهای روزمره آزمایشگاهی و در نتیجه هموار کردن مسیر برای فعالیت های آتی در این زمینه تحقیقاتی بین رشته ای است.
1-مقدمه
چه روش هایی را میتوان به کار برد تا توزیع انرژی در فرایندهای شیمیایی تا حد ممکن کارامد باشد؟ این یکی از سوالات اصلی تحقیقات شیمی در گذشته، حال و آینده است. با توجه به طیف الکترومغناطیسی، به نظر می رسد جواب ساده باشد: تقریباً همه انواع را می توان برای راه اندازی واکنش های شیمیایی یا برای گرمایش مخلوط های واکنش به کار برد. موثرترین روش، برای اطمینان فعال سازی مستقیم پیوندهای کووالانسی به کمک نور است. با این وجود، گرمایش حرارتی و گرمایش معکوس با میکروموج ها، متدوالترین تکنیک های کنونی برای تکمیل قابل کنترل واکنش هاست. جدا از مکانیسم های بر پایه تابش، روش های دیگر ورود انرژی عبارتند از: الکتریسیته (الکتروشیمی)، فرایندهای حفره سازی (صوتی، هیدروستاتیک) و انرژی مکانیکی (اصطکاک، برخورد، ضربه)...