چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007928 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل فارسی :
5 مگا بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
جداسازی فاز مایع- مایع و تبلور وانیلین در محلول 1- پروپانول/آب
عنوان انگليسي
The liquid–liquid phase separation and crystallization of vanillin in 1-propanol/water solution
نویسنده/ناشر/نام مجله
Elsevier, Fluid Phase Equilibria
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 17 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
در این مطالعه، جداسازی فاز مایع- مایع و تبلور وانیلین از محلول 1- پروپانول/آب بررسی شده است. مشخص شد که آب می تواند در بهبود حلالیت وانیلین در محلول 1- پروپانول/آب تأثیر داشته باشد، اما زمانیکه کسر جرمی آب بیشتر از %30 وزنی بود حلالیت وانیلین با افزایش نسبت آب/1- پروپانول کاهش یافت. مقدار آب بالای موجود در محلول های 1- پروپانول/آب باعث جداسازی فاز مایع- مایع در فرایند تبلور می شود، و این جداسازی قبل از هسته زایی بلورها حین تبلور وانیلین فرایند غالب خواهد بود. یک دیاگرام فازی سه جزئی (وانیلین/1- پروپانول/آب) شامل منحنی های انحلال پذیری و منحنی های جداسازی فاز مایع- مایع به دست آمد، که در برخی موارد جداسازی فاز مایع- مایع و فرایند تبلور وانیلین در محلول های 1- پروپانول/آب را به وضوح نشان می دهد. همانطور که در دیاگرام فازی سه جزئی نشان داده شده است، جداسازی فاز مایع- مایع در غلظت اولیة بالای وانیلین به دلیل ممانعت از فرایند تبلور باعث ایجاد بلورهای وانیلین با خلوص پایین می شود. امتزاج ناپذیری جزئی فازها تابعی از دما بود و محدوده آن با افزایش دما کاهش داشت. علاوه بر این، هسته زایی و رشد بلور وانیلین در حضور جداسازی فاز مایع- مایع نیز بررسی شد؛ پارامترهای فرایند مانند ترکیب حلال، پروفایل های سرد کردن و جوانه زایی برای جلوگیری از جداسازی فاز مایع- مایع و در نتیجه افزایش خلوص محصولات تبلور بهینه شدند.
1- مقدمه
تبلور محلول با سرد کردن، تبخیر، نمک زدایی (حلال زدایی) یا واکنش دادن [2] بطور گسترده به عنوان روشی برای جداسازی و خالص سازی ترکیبات در صنایع داروسازی، شیمیایی و غذایی استفاده میشود [1]. بخصوص، تبلور با سرد کردن و حلال زدایی برای جداسازی و خالص سازی محصولات به دلیل هزینه کم و بازده انرژی بالا توجه زیادی را به خود جلب کرده است [3]. با این حال، قطراتی آلی قبل از تبلور ظاهر می شوند [4-7]، که معمولاً اصطلاح جداسازی فاز مایع- مایع یا روغن زدایی در مورد آنها بکار میرود [8-12]. مطابق با قانون Ostwald، فاز مایع شبه پایدار یا پایدار تشکیل شده در اثر جداسازی فاز مایع- مایع از هسته زایی اولیه یا ثانویه جلوگیری کرده و سرعت تبلور را کاهش می دهد [13]، که میتواند روی خواص محصول مانند اندازه بلور، شکل بلور، تراکم و همچنین خلوص محصول تأثیر داشته باشد…
وانیلین جداسازی فاز مایع- مایع
:کلمات کلیدی
Abstract
In this study, the liquid liquid phase separation and crystallization of vanillin from 1-propanol/water solution were investigated. It was found that water could contribute to the improvement of vanillin solubility in 1-propanol/water solution, but the solubility of vanillin decreased with the increasing water/1-propanol ratios, when the water content was over 30 wt.%. High water fraction in 1-propanol/water solvents will result in the liquid liquid phase separation in the crystallization process, and the liquid liquid phase separation dominated the process before the nucleation of crystals during the crystallization of vanillin. A ternary phase diagram (vanillin/1-propanol/water) including the solubility curves and the liquid liquid phase separation curves was measured and could, in certain cases, clearly illustrate the liquid liquid phase separation and crystallization process of vanillin in 1-propanol/water solutions. As shown in the ternary phase diagram, liquid liquid phase separation under high initial vanillin con-centration results in low purity of vanillin crystals due to the inhibited crystallization process by liquid liquid phase separation. Partial phase immiscibility was a function of temperature and the range of immiscibility decreased with increasing temperature. Moreover, nucleation and crystal growth of vanillinin the presence of liquid liquid phase separation were investigated; process parameters such as the composition of solvent, cooling profiles and seeding were optimized to avoid liquid liquid phase separation and thus increase the purity of crystallization products.
Keywords:
Vanillin Liquid–liquid phase separation Crystallization
سایر منابع شيمی در زمینه جداسازی