چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007911 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
764 Kb
حجم فایل فارسی :
336 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
بهینه سازی یک روش میکرواستخراج با فاز جامد برای تحلیل طیف-سنجی جرمی – کروماتوگرافی گازی بخارهای میوه توت سیاه (روبوس آلمیفولیوس اسکات)
عنوان انگليسي
Optimization of a Solid-Phase Microextraction method for the Gas Chromatography–Mass Spectrometry analysis of blackberry (Rubus ulmifolius Schott) fruit volatiles
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 36 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
روش میکرواستخراج با فاز جامد برای تحلیل طیفسنجی جرمی – کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرّار توت سیاه (گونه روبوس) به وسیله طرح تجربی باکس – بنکن کاملاً بهینه شده است. شرایط عملیاتی بهینه شده (پوشش کربوکسن/فیبر پلیدیمتیلسیلوکسان، 66oC، زمان تعادل 20 دقیقه و زمان استخراج 16 دقیقه) برای اولین بار در مشخصه یابی ترکیبات فرار توت های سیاه روبوس آلمیفولیوس اسکات جمع آوری شده در ایتالیا و اسپانیا مورد استفاده قرار گرفت. در کل 74 ترکیب فرار با عاملیت های مختلف شناسایی شدند؛ استرها و الکل های آلیفاتیک، رده های غالب در هر دو نوع نمونه بودند. متیلبوتانال (2.02 – 25.70%)، اتانول (9.84 – 68.21%)، 2، 3 – بوتاندیون (2.31 – 14.71%)، ترانس – 2 – هگزنال (0.49 – 17.49%)، 3 – هیدروکسی – 2- بوتانون (0.08 – 7.39%)، 1 – هگزانول (0.56 – 16.39%)، 1 – اکتانول (0.49 – 10.86%) و متیلبوتانوئیک اسید (0.53 – 21.48%) ترکیبات اصلی در اغلب توت های سیاه تحلیل شده بودند. تحلیل رگرسیون چندگانه گام به گام از داده های نیمهکمّی نشان داد که تنها دو متغیر (اتیل دکانوات و اتیل استات) برای تمییز موفق توت های سیاه بر اساس مکان برداشت آنها لازم است.
1-مقدمه
روبوس آلمیفولیوس اسکات، یک بوته چندساله متعلق خانواده گلسرخیان است که در بسیاری از نواحی جهان رشد می کند و از طریق میوه های خوراکی اش، توت های سیاه، کاملاً شناخته شده است. میوه های وحشی یا زراعی به علت ترکیب رنگ دلپذیر و مزه و بوی مطبوع خود و نیز مزایایی که در صورت مصرف برای سلامتی انسان دارند (فعالیت آنتیاکسیدان، ضدسرطان، ضد التهابی و ضد بیماری های مخرب اعصاب) بسیار ارزشمند هستند (هینونن، میر، و فرانکل، 1998؛ سیرام و همکاران، 2006). به علاوه، توت های سیاه تازه یا فراوری شده (یخ زده، خشک شده، و غیره) برای ساخت صنعتی انواع موادغذایی مانند غلات صبحانه، محصولات لبنی، آبمیوه ها، مرباها، نوشیدنی ها و غیره مورد استفاده قرار میگیرند (مورالز، آلباراکین، رودریگز و دوکو، 1996)...
توت سیاه (روبوس آلمیفولیوس اسکات ) میکرواستخراج با فاز جامد (SPME)
:کلمات کلیدی
Abstract
A Solid-Phase Microextraction method for the Gas Chromatography–Mass Spectrometry analysis of blackberry (Rubus sp.) volatiles has been fully optimized by means of a Box–Behnken experimental design. The optimized operating conditions (Carboxen/Polydimethylsiloxane fiber coating, 66°C,20 min equilibrium time and 16 min extraction time) have been applied to the characterization for the first time of the volatile composition of Rubus ulmifolius Schott blackberries collected in Italy and Spain. A total of 74 volatiles of different functionality were identified; esters and aliphatic alcohols were the pre-dominant classes in both sample types. Methylbutanal (2.02–25.70%), ethanol (9.84–68.21%), 2,3-butane-dione (2.31–14.71%), trans-2-hexenal (0.49–17.49%), 3-hydroxy-2-butanone (0.08–7.39%), 1-hexanol(0.56–16.39%), 1-octanol (0.49–10.86%) and methylbutanoic acid (0.53–21.48%) were the major com-pounds in most blackberries analyzed. Stepwise multiple regression analysis of semiquantitative data showed that only two variables (ethyl decanoate and ethyl acetate) were necessary for a successful differentiation of blackberries according to their harvest location.
Keywords:
Blackberry (Rubus ulmifolius Schott) Solid-Phase Microextraction (SPME) Gas Chromatography–Mass S
سایر منابع شيمی در زمینه استخراج فاز جامد میکرو