چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007907 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
225 Kb
حجم فایل فارسی :
314 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
تعیین استویوساید در مواد گیاهی و نمونه های غذایی به کمک HPLC
عنوان انگليسي
HPLC determination of stevioside in plant material and food samples
نویسنده/ناشر/نام مجله
Z Lebensm Unters Forsch A
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 4 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 12 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
یک روش HPLC برای تعیین استویوساید شیرین (STS) در برگ گیاه استویا ریبودیانا و برخی نوشیدنی ها (مانند چای، آب پرتقال) توسعه یافته است. رویکرد پیش جداسازی شامل استخراج STS از ماده گیاهی با آب جوش و استخراج فاز جامد (SPE) بود. آهنگ بازیابی SPE برای ماتریس های تحلیل شده از 92.8% تا 97.8% متغیر بود (برای غلظت های STS برابر با 105، 210 و 300 میکروگرم بر میلی لیتر؛ انحراف معیار نسبی (RSD) بزرگتر یا مساوی 3.3%). جدایی کروماتوگرافیکی با استفاده از ستون C18 تحقق یافت که فاز متحرک شامل متانول و آب بود و از آشکارسازی UV در 210 نانومتر بهره می گرفت. حدود تعیین STS، برای نمونه چای و عصاره های برگ 5 میکروگرم بر میلی لیتر بود و برای نمونه آب میوه 8 میکروگرم بر میلی لیتر بود.
1-مقدمه
استیوساید شیرین (STS) یک دی ترپن گلیکوسید است که 300 بار شیرین تر از ساکروز است. ساختار آن در شکل 1 نشان داده شده است. این ماده در برگ استویا ریبودیانا برتونی (خانواده کاسنیان) وجود دارد و به عنوان عامل کم کالری در صنایع غذایی و دارویی به ویژه در آمریکای جنوبی، جنوب شرقی آسیا و شرق دور مورد استفاده قرار می گیرد. دیترپن گلیکوسیدهای دیگری نیز در برگ استویا ریبودیانا وجود دارد: استویلبیوساید، ریبودیوساید A، ریبودیوساید B و ریبودیوساید C، ریبدیوساید D، ریبودیوساید E و دولکوسید A...
استویوساید کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا استخراج مایع
:کلمات کلیدی
Abstract
An HPLC method for the determination of sweet-tasting stevioside (STS) in the leaves of the plant Stevia rebaudiana and in some beverages (e.g. tea, orange juice) was developed. The pre-separation procedure consisted of extraction of STS from the plant material using boiling water and a solid-phase extraction(SPE). Recovery rates of the SPE for the analysed matrices ranged from 92.8% to 97.8% (for concentrations of STS of 105, 210 and 300µg/ml; Relative Standard Deviation (RSD)≤3.3%). The chromatographic separations were realized using a C18 column, the mobile phase consisting of methanol and water, and with UV detection at 210 nm. The limits of determination of STS were 5µg/ml for the leaf extracts and the tea sample and 8µg/ml for the juice sample.
Keywords:
Stevioside High performance liquid chromatography Liquid extraction
سایر منابع مهندسی شیمی در زمینه کروماتوگرافی