چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007906 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
319 Kb
حجم فایل فارسی :
524 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
جداسازی استویول گلیکوساید به کمک کروماتوگرافی برهم کنش مایع آبدوست
عنوان انگليسي
Separation of Steviol Glycosides by Hydrophilic Liquid Interaction Chromatography
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 18 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
استویا ریبودیانا برتونی، حاوی چندین استویول گلیکوسید با مزه شیرین است. همه این مواد شیرین تر از ساکروز هستند (تا ضریب 450). جداسازی استویول گلیکوسیدهای مختلف به کمک کروماتوگرافی فاز وارون کار دشواری است. در این مقاله، پنج ستون کروماتوگرافی برهم کنش مایع آبدوست مختلف با استفاده از شست شوی ایزوکراتیک (5 – 20 درصد آب در استونیتریل با بافر یا اسید فرمیک) مشخصه یابی می شوند. جدایی استویول گلیکوسیدها در همه ستون های مورد آزمایش غیر از یک مورد امکان پذیر شد اما استواری جدایی در مقابل تغییرات غلظت بافر و درصد آب متفاوت بود. درصد آبی و مقاومت یونی شوینده، عامل های اصلیای هستند که باید برای توسعه روش بهینه سازی شوند.
1-مقدمه
استویا ریبودیانا برتونی (کاسنیان) حاوی چندین استویول گلیکوسید با مزه شیرین است. همه این مواد شیرین تر از ساکروز هستند (تا ضریب 450؛ Dacome et al. 2005). پراکاش و همکارانش (2008) جدولی را مهیا کردند که ساختار ده استویول گلیکوسید و جرم مولکولی آنها را نشان می داد. داکوم و همکاران (2005) توان شیرین کنندگی نسبی این استویول گلیکوسیدها را گزارش کردند. در سال 2008، وزارت غذا و داروی آمریکا چندین استویول گلیکوسید با خلوص بالا (حاوی بیش از 95 درصد ریبودیوسید A) را به عنوان افزودنی مجاز تایید کرد (FDA 2008a,b,c)....
استویا ریبودیانا کروماتوگرافی برهم کنش مایع آبدوست استویول گلیکوسیدها
:کلمات کلیدی
Abstract
Stevia rebaudiana Bertoni contains several steviol glycosides with sweet flavour. They all are sweeter than sucrose (up to factor 450). The various steviol glycosides are difficult to separate by reversed-phase chromatography. In this paper, five different hydrophilic liquid interaction chromatography columns are characterized using isocratic elution (5–20% water in acetonitrile with buffer or formic acid). Separation of the steviol glycosides is possible with all but one of the tested columns, but the robustness of the separation against changes of buffer concentration and percentage of water differ. Aqueous percentage and ion strength of the eluent are the main factors to be optimized in method development.
Keywords:
Stevia rebaudiana Hydrophilic liquid interaction chromatography Steviol glycosides
سایر منابع شيمی در زمینه کروماتوگرافی