دانلود مقاله ترجمه شده برآورد ضرايب انتقال جرم در فرآيند استخراج اسانس از پوست پرتقال با استفاده از استخراج به کمک مایکروویو


چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007904 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
880,000 ریال
شناسه محصول :
2007904
سال انتشار:
2015
حجم فایل انگلیسی :
573 Kb
حجم فایل فارسی :
908 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

برآورد ضرايب انتقال جرم در فرآيند استخراج اسانس از پوست پرتقال با استفاده از استخراج به کمک مایکروویو

عنوان انگليسي

Estimation of mass transfer coefficients of the extraction process of essential oil from orange peel using microwave assisted extraction

نویسنده/ناشر/نام مجله

Journal of Food Engineering

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 20 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

استخراج به کمک مایکروویو (MAE) یک تکنیک نوظهور استخراج است که باعث بهبود عملکرد و کاهش زمان و انرژی فرایند می شود. هدف از اين تحقيق ارزيابي اثر پارامترهاي مختلف فرآيند MAE در بازده استخراج اسانس پرتقال (EO) و توصيف و شبيه سازي اين فرآيند با استفاده از مدل هاي رياضي بر مبناي انتقال جرم است. برای ارزیابی اثرات پارامترهای فرآیند بر بازده EO، استخراج های مختلف پس از طراحی فاکتوریل دو مرحله ای ، تغییر شکل ذرات پوست پرتقال (حوزه ها یا پلاک ها) و رطوبت (خشک یا مرطوب) و همچنین قدرت مایکروویو (360 یا 540 وات) انجام شد. نتایج نشان داد که اندازه ذرات، رطوبت و اثر متقابل آن به طور معنی داری (P<0.05)بربازده حاصل و بر مکانیزم استخراج تاثیر داشت. مقادیر پارامترهای مدل مربوط به ضرایب انتقال جرم(k1 و k2) نشان داد که انتشار پروسه ای است که سرعت استخراج را تعیین می کند.

1-مقدمه
مرکبات بیشترین میوه های کشت شده در جهان هستند که 60 درصد تولید میوه جهان را تشکیل می دهند. پوست پرتقال، بسته به نوع پرتقال، ممکن است 45٪ از کل توده را نشان دهد. پوست نارنجی حاوی اپیدرمی است که پوشش عجیب و غریب را شامل می شود که شامل سلول های پارنچیمات نامنظم است که غدد بزاقی و یا کیسه های روغن را پوشش می دهد...

انتقال جرم :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

Microwave assisted extraction (MAE) is an emerging technique of extraction that improve yields and reduce process time and energy. The aim of this work was to evaluate the effect of different MAE process parameters in the extraction yield of orange peel essential oil (EO), and the description and simulation of this process with mathematical models based on mass transfer fundamentals. For the assessment of process parameters effects on EO yield, different extractions were carried out following a two-level factorial design varying orange peel particle shape (spheres or plaques) and moisture content (dry or not), as well as microwave potency (360 or 540 W). Results demonstrated that particle size, moisture content, and its interaction significantly affected (p<0.05) the yield obtained and had an influence on the extraction mechanism. Model parameter values associated to mass transfer coefficients (k1 and k2) indicated that diffusion was the process that defined extraction velocity.

Keywords: Microwave assisted extraction Essential oil Mass transfer
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. [ برچسب: ]
 مقاله مهندسی شیمی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان فنی و مهندسی > مهندسی شیمی > مقاله های مهندسی شیمی و ترجمه فارسی آنها > برآورد ضرايب انتقال جرم در فرآيند استخراج اسانس از پوست پرتقال با استفاده از استخراج به کمک مایکروویو
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید