چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007904 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
573 Kb
حجم فایل فارسی :
908 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
برآورد ضرايب انتقال جرم در فرآيند استخراج اسانس از پوست پرتقال با استفاده از استخراج به کمک مایکروویو
عنوان انگليسي
Estimation of mass transfer coefficients of the extraction process of essential oil from orange peel using microwave assisted extraction
نویسنده/ناشر/نام مجله
Journal of Food Engineering
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 20 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
استخراج به کمک مایکروویو (MAE) یک تکنیک نوظهور استخراج است که باعث بهبود عملکرد و کاهش زمان و انرژی فرایند می شود. هدف از اين تحقيق ارزيابي اثر پارامترهاي مختلف فرآيند MAE در بازده استخراج اسانس پرتقال (EO) و توصيف و شبيه سازي اين فرآيند با استفاده از مدل هاي رياضي بر مبناي انتقال جرم است. برای ارزیابی اثرات پارامترهای فرآیند بر بازده EO، استخراج های مختلف پس از طراحی فاکتوریل دو مرحله ای ، تغییر شکل ذرات پوست پرتقال (حوزه ها یا پلاک ها) و رطوبت (خشک یا مرطوب) و همچنین قدرت مایکروویو (360 یا 540 وات) انجام شد. نتایج نشان داد که اندازه ذرات، رطوبت و اثر متقابل آن به طور معنی داری (P<0.05)بربازده حاصل و بر مکانیزم استخراج تاثیر داشت. مقادیر پارامترهای مدل مربوط به ضرایب انتقال جرم(k1 و k2) نشان داد که انتشار پروسه ای است که سرعت استخراج را تعیین می کند.
1-مقدمه
مرکبات بیشترین میوه های کشت شده در جهان هستند که 60 درصد تولید میوه جهان را تشکیل می دهند. پوست پرتقال، بسته به نوع پرتقال، ممکن است 45٪ از کل توده را نشان دهد. پوست نارنجی حاوی اپیدرمی است که پوشش عجیب و غریب را شامل می شود که شامل سلول های پارنچیمات نامنظم است که غدد بزاقی و یا کیسه های روغن را پوشش می دهد...
انتقال جرم
:کلمات کلیدی
Abstract
Microwave assisted extraction (MAE) is an emerging technique of extraction that improve yields and reduce process time and energy. The aim of this work was to evaluate the effect of different MAE process parameters in the extraction yield of orange peel essential oil (EO), and the description and simulation of this process with mathematical models based on mass transfer fundamentals. For the assessment of process parameters effects on EO yield, different extractions were carried out following a two-level factorial design varying orange peel particle shape (spheres or plaques) and moisture content (dry or not), as well as microwave potency (360 or 540 W). Results demonstrated that particle size, moisture content, and its interaction significantly affected (p<0.05) the yield obtained and had an influence on the extraction mechanism. Model parameter values associated to mass transfer coefficients (k1 and k2) indicated that diffusion was the process that defined extraction velocity.
Keywords:
Microwave assisted extraction Essential oil Mass transfer
سایر منابع مهندسی شیمی در زمینه انتقال جرم