چطور این مقاله مهندسی کامپیوتر و IT را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007886 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی کامپیوتر و IT در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
726 Kb
حجم فایل فارسی :
434 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
pdf+word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
کنترل توپولوژی مبتنی بر خواب در شبکه های ادهاک با استفاده از اتوماتای یادگیر آگاه از شایستگی
عنوان انگليسي
Sleep-based topology control in the Ad Hoc networks by using fitness aware learning automata
نویسنده/ناشر/نام مجله
Computers & Mathematics with Applications
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی کامپیوتر و IT شامل 10 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 22 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
اتوماتای یادگیر در سیستم هایی که دانش کاملی ندارند، مفید بوده است. بنابراین می توان از آن به عنوان ابزاری برای حل مسائل شبکه های ادهاک استفاده کرد که گره ها در آن متحرک بوده و در یک محیط پویا کار می کنند. این شرایط احتمالاً منجر به ویژگی های ناشناخته ای میشود که با زمان تغییر می کنند. در این مقاله، پس از مرور کوتاهی بر کارهای مرتبط، یعنی اتوماتای یادگیر و الگوریتم CEC، که یک الگوریتم کنترل توپولوژی مبتنی بر خواب است، یک نسخه ی اصلاح شده (با نام MCEC) ارائه شده است. علاوه براین، برای تصمیم گیری در مورد خواب یا عدم خواب یک گره، استفاده از یک الگوریتم احتمالاتی توصیه شده است. همچنین برای بهبود الگوریتم احتمالاتی پیشنهادی، یک الگوریتم توزیع شده با استفاده از اتوماتای یادگیر ارائه شده است. در نهایت، الگوریتمهای پیشنهادی در شبکه های ثابت و غیر ثابت شبیه سازی شده اند. در نتیجه، همان طور که نتایج شبیه سازی نشان می دهند، کارایی الگوریتم پیشنهادی نسبت به الگوریتم های دیگر کنترل توپولوژی بهتر بوده و موثر بودن استفاده از اتوماتای یادگیر را نشان می دهد.
-1مقدمه
مهم ترین چالش شبکه های ادهاک، باتری محدود هر گره است. بنابراین، الگوریتم های کنترل زیادی برای حل این مشکل ارائه شده است. کنترل توپولوژی (TC) یک توپولوژی با ویژگی های معین (مثل قابلیت اتصال) ایجاد می کند و مصرف انرژی را کاهش، و/یا ظرفیت شبکه را افزیش می دهد[1]. اهمیت TC به دلیل این است که نقش حساسی در کارایی سیستم دارد. برای مثال، همان طور که در [2] نشان داده شده، TC قابلی استفاده مجدد مکانی از شبکه را افزایش می دهد. از این رو، ظرفیت حمل ترافیک در آن افزایش می یابد. کنترل توپولوژی با تنظیم گرههای افزونه در حالت خواب، به صورتی که شبکه متصل بماند و مصرف انرژی حداقل شود، انجام می شود. کنترل توپولوژی مصرف انرژی ارتباطات را کاهش داده، و متعاقباً بر طول عمر باتری (که یک منبع حساس در بسیاری از کاربردهای سیار است) تاثیر میگذارد. علاوه براین، با قرار دادن گره های افزونه در حالت خواب و تنظیم قدرت انتقال گره ها می توان تاثیر کنترل توپولوژی بر برخوردها و تصادم های داخلی را کاهش داد…
کنترل توپولوژی اتوماتای یادگیر ادهاک
:کلمات کلیدی
Abstract
Learning automata have been found to be useful in the systems with in complete knowledge. Therefore, it can be used as a tool to solve problems of Ad Hoc networks, where nodes are mobile and operate within a dynamic environment, which entails possibly unknown and time varying characteristics. In this paper, after a short review on the related works, learning automata and CEC algorithm, which is a sleep based topology control algorithm ,a modified version (called MCEC)is proposed .In addition, a probabilistic algorithm is recommended to make decision about whether or not a node has to sleep. Further more, a distributed algorithm is recommended; in order to improve the proposed probabilistic algorithm, using learning automata. Finally, nominated algorithms have been simulated in both of the stationary and non-stationary networks. In conclusion, as the simulation results show, the proposed algorithms outperform corresponding topology control algorithms and reveal the effectiveness of using learning automata.
Keywords:
Topology control Learning automata Sleep mode Ad Hoc
سایر منابع مهندسی کامپیوتر و IT-نرم افزار در زمینه اتوماتای