چطور این مقاله مهندسی برق را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007736 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی برق در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
566 Kb
حجم فایل فارسی :
640 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
T-CNTFET با همپوشانی گیت-درین و دو گیت فلزی مختلف: ساختاری جدید با افزایش جریان اشباع
عنوان انگليسي
T-CNTFET with Gate-Drain Overlap and Two Different Gate Metals: A Novel Structure with Increased Saturation Current
نویسنده/ناشر/نام مجله
ECS Journal of Solid State Science and Technology
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی برق شامل 5 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 15 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
برای اولین بار در این مقاله یک ترانزیستور اثر میدان تونلزنی بر اساس نانولههای کربنی نیمهرسانا با همپوشانی گیت و درین و گیت ماده دوگانه (OVDMG-T-CNTFET) ارائه، و با استفاده از تابع گرین غیرتعادلی (NEGF) شبیهسازی میگردد. در این ساختار از دو فلز با توابع کار متفاوت استفاده میشود. فلز نزدیک به سورس، تابع کار بالاتری دارد. این فلز تونلزنی را در بخش سورس کانال کنترل کرده و جریان حالت ON را افزایش میدهد. ناخالصی بخش درین این ساختار به ناحیه کانال نفوذ کرده و یا به عبارت دیگر یک همپوشانی بین نواحی درین و گیت به وجود میآید. نشان داده میشود که با انتخاب درستی از طول همپوشانی، رفتار استاتیکی و دینامیکی این قطعه ارتقا مییابد. ترانزیستورهای تونلزنی رایج از جریان اشباع پایین رنج میبرند. ساختار پیشنهاد شده به طور قابل توجهی جریان ON را که در کاربردهای سنجشی اهمیت دارد، بالا میبرد. علاوه براین، این ساختار نسبت جریان، سرعت سویچنگ، فرکانس بهرهی واحد FT، ترارسانایی (هدایت انتقالی)، نوسان زیرآستانهای (SS)، اثر حامل داغ و کاهندهی سد درین (DIBL) را در مقایسه با ساختارهای رایج دیگر ارتقا میدهد.
1-مقدمه
برای غلبه بر محدودیتهای پیمایش MOSFETهای اثر میدان نیمهرسانای اکسید فلزی، برخی از نیمهرساناها از جمله نانو لولههای کربنی (CNT) برای جایگزینی سیلیکون به عنوان ماده کانال پیشنهاد شده است. CNTها که توسط Ijima کشف شده است، با توجه به خواص الکتریکی و مکانیکی بسیار عالی که دارند، به عنوان یک ماده مناسب برای آیندهی نانوالکترونیک شناخته شدهاند. در ترازنیستورهای اثر میدانی CNT (CNTFET)، گیت با توجه به ضخامت نانو لولهها کنترل خوبی روی کانال دارد…
ترانزیستور اثر میدانی
:کلمات کلیدی
سایر منابع مهندسی برق-مهندسی برق الکترونیک در زمینه ترانزیستور اثر میدانی