چطور این مقاله حسابداری را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2007231 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله حسابداری در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
652 Kb
حجم فایل فارسی :
75 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
حسابداری مدیریت آب: چارچوبی برای اقدام شرکت
عنوان انگليسي
Water management accounting: A framework for corporate practice
نویسنده/ناشر/نام مجله
Journal of Cleaner Production
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده حسابداری شامل 36 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 40 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
به دلیل نگرانیها راجع به افزایش عدم قطعیت حول ذخایر آب و همچنین افزایش رقابت در تقاضا، اقدامات مربوط به آب برای کسب و کار و در کسب و کار در دهه 2010، رشد یافته است. چالش در اینجا عبارت است از چگونگی بهبود حسابداری با توجه به فقدان داده های تفصیلی موجود که شرکتها میتوانند تصمیمات کسب و کار خود را در مورد امنیت آب، مازاد آب و فرصتهای مدیریت آب بر آنها استوار سازند. حسابداری مدیریت آب شرکت، شاخه جدیدی در حسابداری مدیریت محیط زیست است که بمنظور حمایت از تصمیمات مدیریت شرکت و بهبود هر دو پیامدهای اقتصادی و زیست محیطی کسب و کار مرتبط با آب طراحی شده است. این مقاله مشخص مینماید که اطلاعات حسابداری آب مربوطه برای تصمیمگیری، که بر گزارش دهی آب خارجی تمرکز میکنند، در ادبیات موجود و اقدامات مربوط به آب موجود نیستند. مقاله حاضر، براساس هر دو ادبیات و شکاف ها در اقدامات آب موجود، با ارائه یک مجموعه از مسائل تحقیقاتی خاص در چارچوب های حسابداری آب شرکت در کنار شیوه های کمک به مدیریت آتی آب توسط کسب و کارها، به نتیجه گیری میپردازد.
-1مقدمه
حسابداری مدیریت محیط زیست (EMA) در دهه 1990 بمنظور تاکید بر چارچوب های تصمیم، ابزارها و انواع اطلاعاتی که مدیران مختلف جهت مدیریت ابعاد ترکیبی اقتصادی و زیست محیطی فعالیتهای کسب و کار خود نیاز دارند، توسعه داده شد (بوریت و همکاران، 2002). اگرچه EMA قبلا جهت توجه به مولفههای خاص زیست محیطی، همچون کربن، توسعه داده شد (بوریت و همکاران، 2011؛ شالتگر و کسوتورا، 2012؛ گیباسیر و شالتگر، 2015)، اما تنها در دورههای اخیر یک تمرکز صریح بر مدیریت آب شرکت صورت پذیرفته است. عدم توجه در گذشته شایان ذکر است، زیرا آب یک بخش مهم از سرمایه طبیعی شرکت (هوکسترا، 2009) و برای حمایت از فعالیت های مستمر آن ضروری است.
با توجه به رشد بحران آب و نیاز شرکتها به داده های بهتر برای مدیریت آب (موریسون و همکاران، 2010)، مسئله تحقیق ما عبارت است از بررسی اهمیت حسابداری در چارچوب مدیریت آب شرکت. بخش شرکتی در ارتباط با فعالیتهای ارزشمند مدیریت آب همچنان بی توجه است، و اطلاعات حسابداری مربوطه بمنظور حمایت و تشویق تصمیمات بهتر مورد نیاز هستند. این مقاله ادبیات EMA را توسعه میدهد تا یک تمرکز عینی و صریح بر آب و مدیریت آب را لحاظ نماید. بنابراین یک رشته فرعی، حسابداری مدیریت آب یا WMA، ایجاد میشود. این مقاله سپس بررسی مینماید که چگونه WMA میتواند چارچوبی را برای فعالیت آبی شرکت فراهم و به مدیران در درک چارچوب های تصمیم که ابزارهای مختلف حسابداری آب در آنها سودمند و مفید هستند، کمک کند. این، با توجه به فقدان سازگاری و انسجام در رویکردهای فعلی نسبت به حسابداری آب شرکت، یک گام مهم به جلو است، که بسیاری از آنها بر شفافیت، و نه مدیریت منابع، توسط سازمانها تمرکز میکنند. فقدان ابزارهایی برای پشتیبانی از تصمیمات پولی مبتنی بر آب همچنین با دادههای تفصیلی مورد تاکید قرار میگیرد…
حسابداری مدیریت آب حسابداری آب شرکت حسابداری مدیریت محیط زیست اقدامات مدیریت آب
:کلمات کلیدی
Abstract
Water initiatives for business and in business have ballooned in the 2010's because of concerns over increased uncertainty surrounding water supplies as well as competing demands. The challenge is how to improve accounting given the lack of available granular data on which companies can base their business decisions about water scarcity, water surpluses and water management opportunities. Corporate Water Management Accounting is a recently proposed extension to Environmental Management Accounting designed to support corporate management decisions and improve both economic and environmental water-related business outcomes. The paper identifies relevant water accounting information for decision making is lacking in current literature and water initiatives, which focus on external water reporting. In the light of the finding strengths and weaknesses of water initiatives are assessed and a new framework developed for Water Management Accounting. Based on both the literature and gaps in current water initiatives, the paper concludes with a set of specific research issues in corporate water accounting settings along with ways in which water accounting researchers can contribute to the future management of water by businesses
Keywords:
Water management accounting Corporate water accounting Environmental management accounting Water
سایر منابع حسابداری-حسابداری در زمینه حسابداری محیط زیست