دانلود مقاله ترجمه شده مشخصه های ساختاری و خواص رئولوژیکی صمغ لوبیای لاکوست لبنانی


چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2006859 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
1,160,000 ریال
شناسه محصول :
2006859
سال انتشار:
2014
حجم فایل انگلیسی :
1 Mb
حجم فایل فارسی :
675 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

مشخصه های ساختاری و خواص رئولوژیکی صمغ لوبیای لاکوست لبنانی

عنوان انگليسي

The structural characteristics and rheological properties of Lebanese locust bean gum

نویسنده/ناشر/نام مجله

Journal of Food Engineering

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 11 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 29 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

به منظور مشخص سازی و بررسی رفتار رئولوژیکی صمغ لوبیای لاکوست لبنانی (LGB)، تعداد نه واریته خرنوب لبنانی، شامل یک گونه وحشی، بطور تصادفی از مکان های ارتفاعات مختلف خاک کشور لبنان گردآوری شدند. پس از مرحله استخراج و تصفیه (pLBG)، صمغ حاصل از لوبیای لاکوست به چندین مشخصه فیزیکی-شیمیایی (توزیع اندازه ذرات، بار و وزن درشت مولکولی) و رئولوژیکی در گستره دمایی وسیعی (25 تا 55 درجه­ی سانتی گراد) ارائه شد. نتایج بدست آمده نشان می دهد که بازده صمغ (40 تا 60%)، بار (2.67- تا 12.95-)، اندازه (56.37 تا 92.23 نانومتر)، وزن متوسط وزن مولکولی (535 تا 826 kDa) و ویسکوزیته ظاهری [] (7.25 تا 1076 dl/g) بطور معناداری وابسته به نوع و مکان جغرافیایی، متفاوت است. با اینحال آنالیز مؤلفه اصلی (PCA) نشان می دهد که اندازه و وزن مولکولی متمایزترین متغیرها هستند. بررسی های رئولوژیکی نشان می دهد که pLBG رفتار جریانی نیوتونی در غلظت کمتر یا برابر با 0.1% (W/V) و رفتار جریانی برشی برای غلظتی بالاتر (0.5 تا 2%) از  خود بروز می دهد. اثر دما بر رفتار جریانی که بخوبی بوسیله مدل اوستوالد-دِوائلی (مدل قانون توان) و شاخص رفتار جریانی (n) برازش می شود، برای تمامی واریته های مطالعه شده کمتر از 1 بود؛ این بدان معناست که LBGها جریان شبه پلاستیکی دارند. تمامی دانش نوین بدست آمده در این مطالعه پیرامون صمغ لوبیای لاکوست لبنانی در استفاده از این درشت مولکول ها در حوزه های نوین کاربردی در حوزه غذایی و لوازم آرایشی آزاد است.         

1-مقدمه

خزنوب همیشه سبز (Ceratonia siliqua)، درختی از خانواده نخود است که در منطقه مدیترانه نسبتاً متداول بوده و امروزه در مناطق معتدل و نیمه معتدل بسیاری، بویژه در ارتفاعات پایین [0 تا 300، گاهاً 500، و به ندرت 800 متر] پرورش داده می شود (باتل و توس، 1997). افزون بر این، در برخی کشورها همانند لبنان تفاوت هایی در نامگذاری این درخت بسته به منطقه وجود دارد. در سطح بین المللی خرنوب و لوبیای لاکوست شناخته شده ترین نام ها هستند...

خرنوب صمغ لوبیای لاکوست پلی ساکاریدها گالاکتومامنان رئولوژی رفتار ویسکوالاستیک :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

To characterize and study the rheological behavior of Lebanese locust bean gum (LBG), nine Lebanese carob varieties, including a wild type, were randomly collected from various sites and different altitudes of the Lebanese territories. After an extraction and purification (pLBG) step, the obtained locust bean gum was submitted to several physic-chemicals (size distribution, charge and macromolecular weight) and rheological characterization in a wide range of temperature (25–55 °C). The obtained results showed that the gum yield (40–60%), the charge (−2.67 to −12.95), the size (56.37–92.23 nm), the weight–average molecular weight (535–826 kDa) and intrinsic viscosity [η] (7.25–10.76 dl/g) vary significantly depending upon the variety and the geographical localization. However, principal component analysis (PCA) indicated that the size and molecular weight are the most distinctive variables. The rheological investigation indicated that pLBG exhibit Newtonian flow behavior at a concentration less or equal to 0.1% (w/v) and shear-thinning behavior for higher concentrations (0.5–2%). The effect of temperature on flow behavior was well fitted by Ostwald–de Waele model (power law model) and the flow behavior index (n) was less than 1 for all studied varieties; which means that LBGs had a pseudo-plastic flow. The all new knowledge obtained in this study on the Lebanese locust bean gum will open to these interesting macromolecules new niches in food and cosmetics applications


Keywords: Carob Locust bean gum Polysaccharides Galactomannan Rheology Viscoelastic behavior
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان فنی و مهندسی > مهندسی شیمی > مقاله های مهندسی شیمی و ترجمه فارسی آنها > مشخصه های ساختاری و خواص رئولوژیکی صمغ لوبیای لاکوست لبنانی
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید