دانلود مقاله ترجمه شده تعیین مقدار فوران در نمونه‌های غذایی با استفاده از روش میکرو استخراج از دو فیبر در فاز جامد بر اساس تکنیک سل-ژل همراه با یونیزاسیون شعله-کروماتوگرافی گاز


چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2006595 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
765,000 ریال
شناسه محصول :
2006595
سال انتشار:
2012
حجم فایل انگلیسی :
762 Kb
حجم فایل فارسی :
675 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

تعیین مقدار فوران در نمونه‌های غذایی با استفاده از روش میکرو استخراج از دو فیبر در فاز جامد بر اساس تکنیک سل-ژل همراه با یونیزاسیون شعله-کروماتوگرافی گاز

عنوان انگليسي

Determination of furan in food samples using two solid phase microextraction fibers based on sol–gel technique with gas chromatography–flame ionization detector

نویسنده/ناشر/نام مجله

Food Chemistry

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 15 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی


چکیده

در این مقاله برای تعیین سطوح اندک فوران در نمونه‌های غذایی، از روش میکرواستخراج سرفضای فاز جامد (HS-SPME) با دو پوشش متفاوت سنتزشده با فناوری سل-ژل  ]پلی‌اتیلن گلیکول (PEG) و PEG تقویت شده با نانو لوله‌های کربنی چند دیواره (PEG/CNTs) [ همراه با آشکارساز یونیزاسیون شعله-کروماتوگرافی (GC–FID) استفاده شد. در شرایط بهینه، محدوده‌ی خطی برای فوران با فیبرهای PEG و PEG/CNT به ترتیب برابر با 0.0005-10 و 0.0005-10 ng/mL بود. حد تشخیص (S/N=3) به ترتیب برابر با 0.001 و 0.00025 ng/mL و حد کمی (LOQ) به ترتیب برابر با 0.005 و 0.0005 ng/mL بودند. تکرارپذیری (n=5) برای فیبرهای PEG و PEG/CNT، به ترتیب برابر با 6.2% و 4.2، و قابلیت تکثیر (n=3) به ترتیب برابر با 6.6% و 5.3% بود. بهبود نسبی نمونه‌های اسپایک (نمونه‌ی دارای غلظت معین از یک ماده محلول) با محلول 0.1 ng/mL فوران، محدوده‌ای بین 92% و 103% داشت. روش پیشنهادی HS-SPME–GC–FID به طور موفقیت‌آمیزی برای استخراج فوران در دو نمونه‌ی غذایی محیطی (غذای کودک و آب میوه) اعمال شد.

1-مقدمه

فوران یک ماده‌ی شیمیایی بدون رنگ، حلقوی و پنج ضلعی است که دارای وزن مولکولی 68 و فراریت بالا با نقطه‌ی جوش 31 است. حضور فوران در غذا که در طی واکنش میلارد تشکیل می‌شود، نگرانی‌های عمومی را به دنبال داشته است زیرا این ماده توسط آژانس‌ بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC) به عنوان یک عامل احتمالی سرطان در انسان طبقه‌بندی شده و توسط وزارت بهداشت، سلامت و خدمات انسانی ایالات متحده آمریکا در لیست پاتوژن‌های انسانی گنجانده شده است...

کروماتوگرافی گاز میکرو استخراج تکنیک سل-ژل :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

The headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) method with two different coatings synthesized by sol–gel technology [such as poly(ethylene glycol) (PEG) and PEG reinforced with multi-walled carbon nanotubes (PEG/CNTs)] coupled with gas chromatography–flame ionization detector (GC–FID) was proposed for the determination of furan at trace levels in food samples. Under optimized conditions, the linear range for furan with PEG and PEG/CNTs fibers was 0.005–10 and 0.0005–10 ng/mL, the limit of detection (S/N = 3) was 0.001 and 0.00025 ng/mL and the limit of quantification (LOQ) was 0.005 and 0.0005 ng/mL, respectively. For PEG and PEG/CNTs fibers, repeatability (n = 5) was 6.2% and 4.9% and reproducibility (n = 3) was 6.6% and 5.3%, respectively. Relative recoveries for the spiked samples with 0.1 ng/mL of furan were ranged from 92% to 103%. The proposed HS-SPME–GC–FID method was successfully applied for the extraction of furan in two environmental food samples (baby food and fruit juice)

Keywords: Headspace solid-phase microextraction
این برای گرایش های: شیمی کاربردی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله شيمی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > شيمی > مقاله های شيمی و ترجمه فارسی آنها > تعیین مقدار فوران در نمونه‌های غذایی با استفاده از روش میکرو استخراج از دو فیبر در فاز جامد بر اساس تکنیک سل-ژل همراه با یونیزاسیون شعله-کروماتوگرافی گاز
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید