چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2006535 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
738 Kb
حجم فایل فارسی :
879 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
رئولوژی آلوئه ورا: ماده موجود در طبیعت با ارزش غذایی و درمانی بالا جهت مصارف غذایی
عنوان انگليسي
Rheology of Aloe barbadensis Miller: A naturally available material of high therapeutic and nutrient value for food applications
نویسنده/ناشر/نام مجله
Journal of Food Engineering
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 17 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
با توجه به کاربردهای بالقوه میلر صبرزرد (آلوئه ورا) در لوازم آرایشی، دارویی و فرآورده های غذایی، مطالعه رئولوژی آن، امری مهم است. به تازگی اکثر روش های تجاری فرآوری مواد غذایی استفاده از ژل یا عصاره آلوئه ورا را در یک یا چند شکل به دلیل مواد تشکیل دهنده آن تقویت نموده اند. مطالعه پیش رو مشخصه های رئولوژیکی ژل و عصاره آلوئه ورای پرورشی را تحت برش دینامیکی و ثابت گزارش نموده است. برای اولین بار میرایی مدول الاستیک و مدول ویسکوز در دماهای مختلف برای ژل آلوئه ورا تحت تست های برش نوسانی گزارش شده است، که این در اثر حضور ساختار تصادفی، فیبری و ضعیف پلی ساکاریدهای موجود در آن است. این مدول در ژل با افزایش دما، افزایش یافته و برای ژل با دما کاهش می یابد. پیش از رسیدن به حوزه مسطح پس از نرخ برشی معین، ژل و عصاره آلوئه ورا رفتار نازک شوندگی از خود نشان می دهد. شاخص رفتار جریانی برای نمونه های ژل آلوئه ورا در محدوده نازک شوندگی برشی مقداری برابر با 0.1 داشت.
1-مقدمه
آلوئه وراعضوی از خانواده گیاهان آلوواسیا است (قبلاً عضو لیلاسیا بود) (ازسی و همکاران، 2009). این گیاه در اکثر نقاط جهان کشت می شود و نیز به شکل یک طب آیورودا یا به عنوان ماده تشکیل دهنده بسیاری از طب های آیورودا در هند از سال ها پیش استفاده شده است (سودا و همکاران، 2011). آلوئه ورا یک گیاه بوته ای گرمسیری یا نیمه گرمسیری است که دارای برگ های سبز طناب مانند شاداب و باشکوه است...
رئولوژی آلویه ورا پلی ساکارید سویپ فرکانسی دینامیک ژل آلوئه ورا نازک شوندگی برشی
:کلمات کلیدی
Abstract
Due to the potential applications of Aloe barbadensis Miller (Aloe vera) in cosmetics, pharmaceutical and food products, the study of its rheology is important. Recently, many commercial food-product producers have boosted up the usage of Aloe vera gel or juice in one form or the other due to its nutrient ingredients. The present study reports the rheological characteristics of native Aloe gel and juice under dynamic and steady shear. The damping of the elastic moduli and viscous moduli at various temperatures for the Aloe gel under oscillatory shear tests have been reported, for the first time, which were observed due to the presence of weak, fibrous and random structure of polysaccharides in it. The moduli for gel increased with increasing temperature and that for juice decreased with temperature. Prior to attaining the plateau region after certain shear rate, Aloe vera gel and juice exhibited shear thinning behavior. The flow behavior index for Aloe gel samples was found to be 0.1 in the shear thinning region
Keywords:
Rheology Aloe barbadensis Miller Polysaccharide Dynamic frequency sweep Aloe vera gel
سایر منابع مهندسی شیمی-صنایع غذایی در زمینه رئولوژی