چطور این مقاله مهندسی شیمی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2006534 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مهندسی شیمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
711 Kb
حجم فایل فارسی :
1 مگا بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
ساختار و رئولوژی ژل های k-کارگینان/صمغ لوبیای لاکوست
عنوان انگليسي
Structure and rheology of the k-carrageenan/locust bean gum gels
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مهندسی شیمی شامل 10 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 23 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
سایر منابع مهندسی شیمی-صنایع غذایی در زمینه رئولوژی