چکیده
آزمایش به اثر چای مکمل تخمیر شده کامبوچا بر مقدار چربی و کلسترول گوشت اردک مربوط می شود و در روستای Tanjungsari، در تاسیکمالایا (غرب جاوا) انجام شده است. این تحقیق از یک روش تجربی با طرح کاملا تصادفی استفاده می کند. پنج نوع درمان (P0 = 0٪، P 1 = 10٪، P3 = 20٪، و P4 = 25٪) و چهار تکرار وجود دارد. نتیجه نشان می دهد که مصرف مکمل با 25٪ کامبوچا به طور قابل توجهی چربی و کلسترول را در گوشت اردک (P <0.05) کاهش داده است. نتیجه این است که افزودن چای تخمیر شده کامبوچا تا 25 درصد می تواند سطح چربی و کلسترول موجود در گوشت پرندگان تولید شده را کاهش دهد.
1-مقدمه
کامبوچا یک چای تخمیر شده است که اغلب برای مقاصد دارویی استفاده می شود. مطالعات علمی فواید سلامتی کامبوچا را پشتیبانی می دهد که خواص ضد میکروبی را نشان می دهد، کیفیت محافظت کبدی دارد، و در میان مزایای دیگر آنتی اکسیدانی وجود دارد. کامبوچا در بازار موجود است و می تواند در خانه از تخمیر چای با استفاده از یک توده جامد از مخمر و باکتری قابل مشاهده ساخته شود. کامبوچا حاوی گونه های متعدد از مخمر و باکتری ها، همانند اسیدهای آلی، آنزیم فعال، اسیدهای آمینه، و پلی فنول های تولید شده توسط آن میکروب می باشد...