چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2003991 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
936 Kb
حجم فایل فارسی :
536 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
مروری بر روش های استخراج و کروماتوگرافی برای تجزیه و تحلیل پارابنها
عنوان انگليسي
A review of the extraction and chromatographic determination methods for the analysis of parabens
نویسنده/ناشر/نام مجله
Journal of Chromatography B
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 10 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 29 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
پارابنها یک خانواده متداول از مواد نگهدارنده ضد میکروبی هستند که به طور گسترده در مواد غذایی، محصولات آرایشی و بهداشتی و فرآورده های دارویی به کار گرفته میشوند. اما چند مطالعه اخیر هشدار داده اند که قرار گرفتن در معرض پارابنها ممکن است عواقب مضر بیشتری از آنچه پیش از این تصور میکردیم بر سلامت حیوانات و انسان داشته باشد، این امر تجزیه و تحلیل پارابنها را ضروری ساخته است. در این مقاله، ما روشهای اصلی آماده سازی نمونه و روش کروماتوگرافی ارائه شده در آثار منتشر شده قبلی برای تجزیه و تحلیل پارابنها در ماتریس های مختلف را بررسی می نماییم. روش های آماده سازی نمونه شامل استخراج با کمک اولتراسونیک ، استخراج سیال فوق بحرانی، استخراج مایع تحت فشار، استخراج فاز جامد، میکرو استخراج فاز جامد، میکرو استخراج فاز مایع ، میکرو استخراج مایع-مایع پراکنده ، استخراج با نوار جاذب و پراکندگی ماتریس فاز جامد هستند. روش های آنالیز کروماتوگرافی شامل کروماتوگرافی مایع ، کروماتوگرافی گاز و الکتروفورز موئین است.
1-مقدمه
آلکیل استرهای پارا- هیدروکسی بنزوئیک اسید که با نام پارابن نیز شناخته شده اند، به طور گسترده ای به عنوان عوامل ضد میکروبی در مواد غذایی، فرآورده های دارویی، آرایشی و بهداشتی و لوازم آرایش استفاده می شود[1،2]. این خانواده از مواد شیمیایی به طور عمده شامل متیل-پارابن، اتیل پارابن، n-پروپیل پارابن، ایزو-پروپیل پارابن، n- بوتیل پارابن، ایزو-بوتیل پارابن و بنزیل پارابن هستند و log Dow، pKa و حلالیت آبی آنها در جدول 1 نشان داده شده است [3]. مشخص شده است که فعالیت های ضد میکروبی با افزایش طول زنجیره گروه استر پارابن افزایش یافته است [4]. با این حال، استرهای با زنجیره آلکیل بلند به علت حلالیت پایین تر خود در آب، کاربرد محدودی دارند [5]. برای رسیدن به یک فعالیت مناسب، پارابنها معمولا به علت اثر هم افزایی ضد باکتریایی خود به شکل مخلوط استفاده می شوند [6]. در میان تمام پارابنها، متیل پارابن و پلی پارابن اغلب با هم مورد استفاده قرار میگیرند...
پارابن ها آماده سازی نمونه تجزیه و تحلیل کروماتوگرافی روش های تجزیه
:کلمات کلیدی
Abstract
Parabens are a family of most widely used antimicrobial preservatives in food ingredients, cosmetic consumer products and pharmaceutical preparations. But several recent studies have cautioned that exposure to parabens may have more harmful consequences on animal and human health than what we realized previously, which made the analysis of parabens necessary. In this paper, we reviewed main sample preparation methods and chromatographic analysis methods proposed in formerly published works dealing with the analysis of parabens in different matrices. The sample preparation methods included ultrasonic assisted extraction, supercritical fluid extraction, pressurized liquid extraction, solid phase extraction, solid phase microextraction, liquid phase microextraction, dispersive liquid–liquid microextraction, stir bar sorptive extraction and matrix solid phase dispersion. The chromatographic analysis methods involved liquid chromatography, gas chromatography, and capillary electrophoresis
Keywords:
Parabens Sample preparation Chromatographic analysis Analytical methods
سایر منابع شيمی-شیمی کاربردی در زمینه پارابن