چطور این مقاله شيمی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2003990 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله شيمی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل فارسی :
530 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
تعیین پارابن ها در شیر انسان و نمونه های غذایی دیگر توسط الکتروفورز مویینه بعد از میکرواستخراج پراکنده مایع-مایع با استخراج معکوس
عنوان انگليسي
Determination of parabens in human milk and other food samples by capillary electrophoresis after dispersive liquid–liquid microextraction with back-extraction
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده شيمی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 23 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
چکیده
میکرو استخراج پراکنده مایع-مایع (DLLME) با استخراج معکوس قبل از الکتروفورز موئین (CE) برای استخراج چهار پارابن استفاده شد. شرایط استخراج بهینه عبارتند از: 200 میکرولیتر کلروفرم (حلال استخراج)، 1.0 میلی لیتر استونیتریل (حلال پراکنده کننده) و 1 دقیقه زمان استخراج. استخراج معکوس پارابنها از کلروفرم به 50 میلی مولار محلول هیدروکسید سدیم در 10 ثانیه، تزریق مستقیم آنها به CE را تسهیل کرد. آنالیتها در 12 oC و 25 کیلو ولت با الکترولیت پس زمینه 25 میلی مولار بافر بورات حاوی 5.0٪ (V / V) استونیتریل از هم جدا شدند. عوامل غنی سازی در محدوده 4.3-10.7 و حدود تشخیص در محدوده 0.1-0.2 میکروگرم بر لیتر بود. نمودار کالیبراسیون، خطی بودن خوبی را با ضرایب تعیین (R2) بالاتر از 0.9957 و انحراف استاندارد نسبی (٪ RSDs) کمتر از 3.5٪ نشان داد. DLLME-CE نشان داد که این یک روش ساده و سریع برای تعیین پارابنها در شیر انسان و مواد غذایی با بازیابی های نسبی در محدوده 86.7-103.3٪ میباشد.
1-مقدمه
پارابنها و یا استرهای پارا-هیدروکسی بنزوئیک اسید به صورت جداگانه و یا در ترکیب به عنوان مواد نگهدارنده ضد میکروبی در بیش از 13200 نوع غذا، محصولات مراقبت شخصی (PCP) و دارویی با توجه به طیف گسترده ای فعالیت آنها علیه میکروارگانیسم های متعدد، سودمندی، عدم بوی محسوس، طعم و مزه، رنگ و یا اثر سخت شدن و پایداری آنها بیش از یک محدوده pH گسترده استفاده می شود (Canosa, Rodriguez, Rubi, Bollain, & Cela, 2006). با وجود سودمندی آنها، جنجال پیرامون استفاده از آنها از سال 2004 زمانی که استرهای دست نخورده از پنج پارابن معمولا استفاده شده، متیل- (MP)، اتیل-(EP)، پروپیل-(PP)، بوتیل-(BP)، و ایزوبوتیل-پارابن (ایزو-BP) در سرطان پستان انسان در غلظت 20.6 نانوگرم در گرم یافت شد، وجود دارد...
الکتروفورز مویینه میکرواستخراج پراکنده مایع-مایع استخراج معکوس
:کلمات کلیدی
Abstract
Dispersive liquid–liquid microextraction (DLLME) with back-extraction was used prior to capillary electrophoresis (CE) for the extraction of four parabens. Optimum extraction conditions were: 200 μL chloroform (extraction solvent), 1.0 mL acetonitrile (disperser solvent) and 1 min extraction time. Back-extraction of parabens from chloroform into a 50 mM sodium hydroxide solution within 10 s facilitated their direct injection into CE. The analytes were separated at 12 °C and 25 kV with a background electrolyte of 25 mM borate buffer containing 5.0% (v/v) acetonitrile. Enrichment factors were in the range of 4.3–10.7 and limits of detection ranged from 0.1 to 0.2 μg mL−1. Calibration graphs showed good linearity with coefficients of determination (R2) higher than 0.9957 and relative standard deviations (%RSDs) lower than 3.5%. DLLME–CE was demonstrated to be a simple and rapid method for the determination of parabens in human milk and food with relative recoveries in the range of 86.7–103.3%
Keywords:
Capillary electrophoresis Dispersive liquid–liquid microextraction Food Human milk Parabens
سایر منابع شيمی-شیمی کاربردی در زمینه پارابن