دانلود مقاله ترجمه شده اثر مکمل اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) غیردریایی با حذف روغن ماهی بر رشد و بقای میگوی پا سفید اقیانوس آرام، Litopenaeus Vannamei


چطور این مقاله مجموعه مهندسی منابع طبيعی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002561 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی منابع طبيعی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
765,000 ریال
شناسه محصول :
2002561
سال انتشار:
2011
حجم فایل انگلیسی :
761 Kb
حجم فایل فارسی :
263 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

اثر مکمل اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) غیردریایی با حذف روغن ماهی بر رشد و بقای میگوی پا سفید اقیانوس آرام، Litopenaeus Vannamei

عنوان انگليسي

The effect of non-marine HUFA supplementation with fish oil removal on growth and survival of the Pacific white shrimp, Litopenaeus vannamei

نویسنده/ناشر/نام مجله

Aquaculture Nutrition

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی منابع طبيعی شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 15 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

استفاده از اسید آراشیدونیک غیردریایی (ArA) و اسید دوکوزاهگزانوئیک (DHA) به عنوان اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) به عنوان جایگزین کاملی برای روغن ماهیان دریایی در رژیم غذایی فرموله شده با کنجاله سویای استخراج شده با حلال (SESM) مورد بررسی قرار گرفت. میگوی نوجوان لیتوپنئوس وانامی (59/0 گرم) بیش از 84 روز در یک مخزن در فضای باز بدون تخلیه آب پرورش داده شدند. پودر سویا جایگزین کنجاله سویا شد در حالی­که روغن ماهی با جلبک های غنی شده با اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره، روغن جایگزین یا محصولات تخمیری جایگزین شدند. جلبک Schizochytrium خشک به صورت اسپری (Schizomeal. Hi. DHA) به عنوان منبع غنی از اسید دوکوزاهگزانوئیک استفاده شد. روغن استخراج شده از گونه Mortierella به عنوان منبع غنی از اسید آراشیدونیک استفاده شد (AquGrow® ArA). اسید دوکوزاهگزانوئیک و اسید آراشیدونیک از محصولات غیردریایی بودند که از یک تولیدکننده تجاری گرفته شدند. 5 جیره غذایی با اسید آراشیدونیک در سطوح 0، 65/0، 3/1، 6/2 و 2/5 گرم در هر کیلوگرم جیره فرموله شد. علاوه بر این، یک جیره غذایی با کمبود اسید دوکوزاهگزانوئیک و جیره دیگر با روغن ماهی منهادن (شاهد) فرموله شد. سطوح مختلف اسید آراشیدونیک غیردریایی در جیره اثری بر رشد و بقا نداشت. میگوهای تغذیه شده با جیره حاوی مکمل اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره متوسط وزن کمتری نسبت به میگوی تغذیه شده با جیره حاوی روغن ماهی نشان دادند. تفاوتی در میانگین وزن میگوهای تغذیه شده با جیره حاوی مکمل اسید آراشیدونیک و جیره دارای کمبود آن مشاهده نشد.

کلمات کلیدی: اسید آراشیدونیک، اسید دوکوزاهگزانوئیک، روغن ماهی، رشد، اسیدهای چرب غیراشباع بلندزنجیره

1-مقدمه

پودر ماهیان دریایی و روغن ماهی منابع بسیار خوبی از اسیدهای آمینه ضروری با کیفیت بالا، لیپیدها، ویتامین­ها، مواد معدنی و مواد جاذب در جیره غذایی آبزیان است (Tacon & Akiyama, 1997). با این حال نگرانی اصلی، قیمت های ناپایدار و دارای نوسان این مواد است(Chamberlain, 1993; Tacon & Akiyama, 1997; Naylor et al, 2000). بنابراین جایگزینی این مواد دریایی با منابع جایگزین مقرون به صرفه از پروتئین ها، لیپیدها در تغذیه آبزیان برای کارخانه­­ های تولید غذا و آبزی پروران در الویت بالایی قرار دارد...

 

اسید آراشیدونیک غیردریایی اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

The use of non-marine arachidonic acid (ArA) and docosahexaenoic acid (DHA) as highly unsaturated fatty acid (HUFA) enrichments was evaluated as complete replacements for marine fish oil in practical diets formulated with solvent-extracted soybean meal (SESM). Litopenaeus vannamei juveniles (0.59 g) were reared over 84 days in an outdoor tank system with no water discharge. Fishmeal was replaced with SESM, while fish oil was replaced with HUFA-rich algal cells, alternative oil and/or fermentation products. Spraydried Schizochytrium algal cells (Schizomeal-Hi DHA) served as the DHA enrichment source. Oil extracted from Mortierella sp. was used as the ArA enrichment (AquaGrow_ ArA). DHA and ArA sources (Advanced BioNutrition Corp., Columbia, MD, USA) were non-marine products obtained from a commercial supplier. Five diets were formulated with ArA inclusion levels of 0, 0.65, 1.3, 2.6 and 5.2 g kg)1. In addition, one diet was formulated to be DHA deficient and another was formulated with menhaden fish oil (control). Different inclusion levels of non-marine ArA had no effect on survival or growth. Shrimp fed the non-marine HUFA-supplemented diets had lower average weight compared to shrimp offered the diet containing fish oil. No differences were detected in average weights of shrimp offered the ArA-deficient and ArA-supplemented diets 

Keywords: non-marine arachidonic acid
این برای گرایش های: شیلات، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله مجموعه مهندسی منابع طبيعی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پزشكی > علوم تغذیه > مقاله های علوم تغذیه و ترجمه فارسی آنها > اثر مکمل اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) غیردریایی با حذف روغن ماهی بر رشد و بقای میگوی پا سفید اقیانوس آرام، Litopenaeus Vannamei
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید