دانلود مقاله ترجمه شده ارزش غذایی کوشیا. قابلیت هضم علوفه گیاه کوشیا در مقایسه با علوفه یونجه


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002560 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
485,000 ریال
شناسه محصول :
2002560
سال انتشار:
1973
حجم فایل انگلیسی :
344 Kb
حجم فایل فارسی :
30 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

ارزش غذایی کوشیا. قابلیت هضم علوفه گیاه کوشیا در مقایسه با علوفه یونجه

عنوان انگليسي

Nutritive Value of Kochia scoparia. III. Digestibility of Kochia Hay Compared with Alfalfa Hay

نویسنده/ناشر/نام مجله

Journal of Dairy Science

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 4 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 8 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

مطالعات گوارش پذیری مربوط به گوسفندان قابلیت هضم بودن و میزان نیتروژن را با تمامی جیره های خوراک فیبری حاوی علوفه کوشیا در میزان های 100، 75، 50، 25 و صفر درصدی جایگزین علوفه یونجه با وزن برابر مورد مقایسه قرار می دهد. گوارش پذیری اجزای انرژی بطور طولی همراه با میزان بالای کوشیا افزایش پیدا می کند. گوارش پذیری مسلم پروتئین خام در بین حالات جیره غذایی مشابه هم بود. حفظ نیتروژن همراه با افزایش علوفه یونجه تمایل به توسعه کردن داشت.

1- مقدمه

کوشیا گیاهی یک ساله با رشد سریع ومربوط به فصل سرد که بطور وسیعی با بسیاری از مناطق جغرافیایی سازگار بوده و به میزان گوناگونی بعنوان یک علوفه تغذیه ای و برای تولید علوفه بکار می رود. مطالعات قبلی نشان دهنده این می باشد که کوشیا دارای رشد سریع و برگ مانند بوده و حاوی نسبتا میزان بالایی از پروتئین خام و میزان کم فیبر خام می باشد و همچنین دارای میزان نسبتا بالایی ارزش غذایی بویژه در مواقعی که در مراحل اولیه رشد برداشت می گردد می باشد. ارزش غذایی کوشیا مشابه علوفه یونجه می باشد. در تحقیق ما تاثیرات درصدهای مختلفی از علوفه کوشیا در رابطه با جایگزینی علوفه یونجه در مورد قابلیت هضم بودن همه مواد خوراکی در گوسفندان مورد مقایسه قرار می گیرد...

علوفه کوشیا ارزش غذایی کوشیا :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Digestibility studies with sheep compared the digestibility and nitrogen balance with all roughage ratios containing ground kochia hay at 100, 75, 50, 25, and 0% replacing equal weights of ground alfalfa hay. Digestibility of energy components increased linearly with higher kochia. Apparent digestibility of crude protein was similar between ration treatments. Nitrogen retention tended to improve as alfalfa increased

Keywords: Nutritive Value of Kochia scoparia
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان کشاورزی > مجموعه مهندسی كشاورزی > مقاله های مجموعه مهندسی كشاورزی و ترجمه فارسی آنها > ارزش غذایی کوشیا. قابلیت هضم علوفه گیاه کوشیا در مقایسه با علوفه یونجه
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید