دانلود مقاله ترجمه شده تولید نان کاربردی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 نانوانکپسوله شده


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002552 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
815,000 ریال
شناسه محصول :
2002552
سال انتشار:
2011
حجم فایل انگلیسی :
640 Kb
حجم فایل فارسی :
920 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

تولید نان کاربردی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 نانوانکپسوله شده

عنوان انگليسي

Development of functional bread containing nanoencapsulated omega-3 fatty acids

نویسنده/ناشر/نام مجله

Journal of Food Engineering

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 7 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 26 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

هدف این پژوهش تولید نان کاربردی غنی شده با اسیدهای چرب امگا 3 است. برای ساخت ترکیباتی با ابعاد نانو از نشاستهی غلات دارای آمیلوز بالا همراه با روغن تخم کتان که با استفاده از خشککنندهی افشانهای به پودری از ریز ذرات تبدیل شده بود استفاده شد. سپس این ذرات با مقادیر مختلف در دستور ساخت نان بکار گرفته شدند تا اثر آنها بر روی خصوصیات کیفی نان مورد بررسی قرار گیرد. اثرات انکپسوله کردن بر روی تشکیل محصولات اکسیداسیون لیپید و آلایندههای فرآیند گرمایی از قبیل آکریلآمید و هیدروکسیمتیل فورفورال (HMF) تعیین گردیدند. براساس سنجش تشکیل هگزانال و نونانال در نانها طی فرآیند پخت، انکپسوله کردن به نحو قابل توجهی موجب کاهش اکسیداسیون لیپید گردید. افزایش مقدار ذرات در خمیر به نحو قابل توجهی تشکیل آکریلآمید و HMF را در نانها کاهش داد. بررسی تحلیل با میکروسکوپ الکترونی از نان نشان داد که ذرات افزوده شده به خمیر در خرده نان دست نخورده باقی ماندند، اما در پوستهی نان اندکی از بین رفتند. در مقایسه با شکل آزاد آن، افزودن روغن تخم کتان نانوانکپسوله شده باعث بالا رفتن کیفیت و سلامت محصول نهایی با پایین آوردن اکسیداسیون لیپید و تشکیل ترکیباتی مضر در طول فرآیند پخت شد.

1- مقدمه

انکپسوله کردن مواد غذایی فعال کاربرد مهمی است که میتوان با استفاده از رویکردهای فناوری نانو به آن دست یافت. نانوانکپسوله کردن برای تولید محصولات غذایی کاربردی از طریق انتقال ترکیبات زیستفعالی مانند ویتامینها، ضداکسیداسیونها و آنزیمها سودمند است (بائومنر، 2004). این فرآیند موجب بالا رفتن عاملیت و پایداری محصول، من جمله رهاسازی کنترلشدهی هسته در طول ذخیرهسازی میشود...

نانوانکپسوله کردن اسیدهای چرب امگا 3 نان کاربردی اکسیداسیون لیپید آکریلآمید :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

The aim of this study was to develop functional bread enriched with omega-3 fatty acids. High amylose corn starch was used to form nanosized complexes with flax seed oil that was converted to powder of microparticles by spray drying. The particles were then incorporated into bread formulation at different amounts to investigate their effects on bread quality characteristics. The effects of encapsulation on the formation of lipid oxidation products and thermal process contaminants including acrylamide and hydroxymethyl furfural (HMF) were determined. Encapsulation significantly decreased lipid oxidation as measured by the formation of hexanal and nonanal in breads during baking. Increasing the amount of particles in dough significantly decreased the formation of acrylamide and HMF in breads. Scanning electron microscopic analysis of bread demonstrated that particles added to dough remained intact in the crumb, but partially destroyed in the crust. Comparing to its free form, addition of nanoencapsulated flax seed oil increased final product quality and safety by lowering lipid oxidation and formation of harmful compounds in breads during baking

Keywords: Nanoencapsulation Omega-3 fatty acids Functional bread Lipid oxidation
این برای گرایش های: کلیه گرایش ها، کاربرد دارد. همچنین این در گرایش های: کلیه گرایش ها، می تواند کاربرد داشته باشد. [ برچسب: ]
 مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > نانوفناوری > مقاله های نانوفناوری و ترجمه فارسی آنها > تولید نان کاربردی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 نانوانکپسوله شده
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید