دانلود مقاله ترجمه شده تاثیر اینولین بر روی خواص فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی همبرگر های مرغ لهستان


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002549 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
815,000 ریال
شناسه محصول :
2002549
سال انتشار:
2012
حجم فایل انگلیسی :
245 Kb
حجم فایل فارسی :
431 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

تاثیر اینولین بر روی خواص فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی همبرگر های مرغ لهستان

عنوان انگليسي

Effect of Inulin on the Physical, Chemical and Sensory Quality Attributes of Polish Chicken Burgers

نویسنده/ناشر/نام مجله

Journal of Food Research

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 10 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 26 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

چهار ترکیب از همبگر مرغ برای این تحقیقات آمده شد : محصولات کنترلی بدون اینولین، محصولات با 1 درصد، 2 درصد و 3 درصد اینولین ( به نسبت وزن گوشت، ماده خام چربی دار و آب). بررسی های فیزیکی، شیمیایی و حسی بر روی این گوشت ها انجام شد تا اثر اینولین بر روی کیفیت برگر های درست شده بررسی شود. نتایج نشان داد که اضافه کردن اینولین هیچ کاهش چشمگیری در بازده پردازش گرمایی یا نیروی کالا ها ایجاد نکرده است. اگر چه اضافه کردن اینولین تغییرات جزئی ولی قابل توجهی ( P<0.05 ) در ترکیبات شیمیایی و مقدار انرژی همبرگر ها ایجاد کرد. تمام ترکیبات از همبرگر ها در حواس خصی قابل قبول بود. اضافه کردن اینولین به اندازه 1 درصد یا کمتر، به فاسد نشدن همبرگر های مرغ در خواص فیزیکی، شیمیایی و حسی می انجامد. برای افزایش ارزش غذایی همبرگر های مرغ، تغییر ترکیبات اسید چربی توصیه می شوند.

1-مقدمه

در سال های اخیر، فست فود ها و کالا های آماده جایگاهی دائمی در بازار محصولات گوشتی پردازش شده لهستان بدست آورده اند . در میان آن ها، همبرگر ها کماکان بسیار محبوب هستند و با اعرضه محصولات مرغ و خوک تقاضای آن ها بالاتر رفته است. تحلیل های انجام شده بر روی برگر های گوشت در بازار ورشو لهستان نشان داد که کیفیت آن ها بسیار متفاوت است و عمدتا به ترکیب آن ها وابسته است....

همبرگر های مرغ اینولین خواص کیفیتی :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Four formulations of chicken burger were prepared: control product without inulin, and products with 1.0, 2.0 or 3.0 % of inulin (in relation to the weight of meat, fatty raw material, and water), respectively. Physical, chemical and sensory analyses were made to evaluate the effect of inulin on the quality of cooked burgers. The results showed that the application of inulin did not cause significant decrease of the thermal processing yield nor the shear force of the products. However, the addition of inulin resulted in slight, but significant differences (P < 0.05) in chemical composition and energy value of burgers. Burgers of all formulations were acceptable in sensory characteristics. The addition level of inulin not higher than 1.0 %, did not result in deterioration of physical, chemical and sensory quality characteristics of chicken burgers. To improve the nutritional value of chicken burgers, the modification of fatty acid composition is recommended

چکیده

چهار ترکیب از همبگر مرغ برای این تحقیقات آمده شد : محصولات کنترلی بدون اینولین، محصولات با 1 درصد، 2 درصد و 3 درصد اینولین ( به نسبت وزن گوشت، ماده خام چربی دار و آب). بررسی های فیزیکی، شیمیایی و حسی بر روی این گوشت ها انجام شد تا اثر اینولین بر روی کیفیت برگر های درست شده بررسی شود. نتایج نشان داد که اضافه کردن اینولین هیچ کاهش چشمگیری در بازده پردازش گرمایی یا نیروی کالا ها ایجاد نکرده است. اگر چه اضافه کردن اینولین تغییرات جزئی ولی قابل توجهی ( P<0.05 ) در ترکیبات شیمیایی و مقدار انرژی همبرگر ها ایجاد کرد. تمام ترکیبات از همبرگر ها در حواس خصی قابل قبول بود. اضافه کردن اینولین به اندازه 1 درصد یا کمتر، به فاسد نشدن همبرگر های مرغ در خواص فیزیکی، شیمیایی و حسی می انجامد. برای افزایش ارزش غذایی همبرگر های مرغ، تغییر ترکیبات اسید چربی توصیه می شوند.

1-مقدمه

در سال های اخیر، فست فود ها و کالا های آماده جایگاهی دائمی در بازار محصولات گوشتی پردازش شده لهستان بدست آورده اند . در میان آن ها، همبرگر ها کماکان بسیار محبوب هستند و با اعرضه محصولات مرغ و خوک تقاضای آن ها بالاتر رفته است. تحلیل های انجام شده بر روی برگر های گوشت در بازار ورشو لهستان نشان داد که کیفیت آن ها بسیار متفاوت است و عمدتا به ترکیب آن ها وابسته است....

Keywords: chicken burgers Inulin Quality characteristics
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان کشاورزی > مجموعه مهندسی كشاورزی > مقاله های مجموعه مهندسی كشاورزی و ترجمه فارسی آنها > تاثیر اینولین بر روی خواص فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی همبرگر های مرغ لهستان
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید