دانلود مقاله ترجمه شده توقف رشد Listeria monocytogenes در پنیر چدار بوسیله عصاره آنینونی غنی شده با پپتید از پروتئئین های آب پنیر


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002536 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
815,000 ریال
شناسه محصول :
2002536
سال انتشار:
2013
حجم فایل انگلیسی :
362 Kb
حجم فایل فارسی :
167 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

توقف رشد Listeria monocytogenes در پنیر چدار بوسیله عصاره آنینونی غنی شده با پپتید از پروتئئین های آب پنیر

عنوان انگليسي

Inhibition of Listeria monocytogenes growth in Cheddar cheese by an anionic peptides-enriched extract from whey proteins

نویسنده/ناشر/نام مجله

International Dairy Journal

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 7 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 20 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

تأثیر یک عصاره آنینونی غنیشده با پپتید (APEE) (تولیدشده با استفاده از نانوفیلتراسیون tryptic hydrolysate از پروتئئینهای آب پنیر) در توقف رشد Listeria innocua و Listeria monocytogenes در بازسازی پنیر چدار مورد مطالعه قرار گرفت. فعالیت ضدمیکروبی APEE درمقابل L. monocytogenes نسبت به L. innocua بزرگتر و در ذخیرهسازی در دمای C30 نسبت به C 4 بالاتر بود. ترکیب 1-mg g 20 از APEE و 75/1% نمک / رطوبت (S/M) در پنیر عمل آمده طی 7 روز در دمای C30، کارآمدترین شرایط برای توقیف رشد Listeria بود. تحت شرایط مذکور، شمار بطور معنی دار با 1/1 و 1-g cfu log 5/1 در مقایسه با پنیرهای فاقد APEE کاهش یافت و بترتیب با 75/1 و S/M 5/3 lactococci آماده شد. این نتایج مبین این نکته است که پپتیدهای آنیونی ضدمیکروبی حاصل از پروتئین آب پنیر میتواند در کنترل پاتوژن در پنیرهای چدار کمنمکشده نقش داشته باشد.

1-مقدمه

در صنعت لبنیات Listeria monocytogenes، مشکل سلامتی عمدهای را ایجاد میکنند زیرا شیر و محصولات لبنی (علیالخصوص پنیر) یکی از منابع food-borne listeriosis هستند. اهمیت این پاتوژن روانگردان در فرآوردههای لبنی از توانایی آن در رشد یا ماندگاری در گستره وسیعی از شرایط محیطی نظیر دمای انجماد، pH پایین یا غلظت بالای نمک، نشأت میگیرد. L. monocytogenes در انواع مختلفی از پنیرها از جمله آنهایی که مثل چدار دارای رطوبت کم هستند، میتوانند تا چندین هفته دوام بیاورند...

توقف رشد Listeria monocytogenes پنیر چدار :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

The efficacy of an anionic peptides-enriched extract (APEE), produced by nanofiltration of a tryptic hydrolysate from whey proteins, to inhibit the growth of Listeria innocua and Listeria monocytogenes in reconstituted Cheddar cheese was studied. The antimicrobial activity of APEE in reconstituted cheese was greater against L. monocytogenes than L. innocua and was higher in storage at 30 °C than at 4 °C. The combination of 20 mg g−1 of APEE and 1.75% salt/moisture (S/M) in cheeses incubated for 7 days at 30 °C was the most efficient condition to inhibit the growth of Listeria. Using these conditions, L. monocytogenes counts were significantly reduced by 1.1 and 1.5 log cfu g−1, compared with cheeses without APEE and prepared with lactococci at 1.75 and 3.5% S/M, respectively. These results suggest that antimicrobial anionic peptides from whey proteins can contribute to control pathogen in reduced-salt Cheddar cheeses

Keywords: Listeria monocytogenes growth Cheddar cheese
این برای گرایش های: علوم دامی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: میکروبیولوژی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > زیست شناسی سلولی و مولکولی > مقاله های زیست شناسی سلولی و مولکولی و ترجمه فارسی آنها > توقف رشد Listeria monocytogenes در پنیر چدار بوسیله عصاره آنینونی غنی شده با پپتید از پروتئئین های آب پنیر
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید