دانلود مقاله ترجمه شده مدت زمان مجاز نگهداری دوبرابر گوجه فرنگی با آنتوساینین ها بواسطه به تاخیر انداختن رسیدن بیش از حد میوه وکاهش حساسیت نسبت به کپک قارچی خاکستری(Gray Mold)


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002534 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
695,000 ریال
شناسه محصول :
2002534
سال انتشار:
2013
حجم فایل انگلیسی :
1 Mb
حجم فایل فارسی :
788 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

مدت زمان مجاز نگهداری دوبرابر گوجه فرنگی با آنتوساینین ها بواسطه به تاخیر انداختن رسیدن بیش از حد میوه وکاهش حساسیت نسبت به کپک قارچی خاکستری(Gray Mold)

عنوان انگليسي

Anthocyanins Double the Shelf Life of Tomatoes by Delaying Overripening and Reducing Susceptibility to Gray Mold

نویسنده/ناشر/نام مجله

Current Biology

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 7 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 10 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

مدت زمان مجاز نگهداری محصول (عمرمفید) ویژگی کیفی مهمی برای بیشتر میوه ها از جمله گوجه فرنگی محسوب می شود. تقویت آنتوساینین که رنگدانه طبیعی است در گوجه فرنگی عمر مفید را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. تجمع آنتوساینین مانع از به تاخیرافتادن رسیدن شده و حساسیت نسبت به Botrytis cinerea که یکی از مهم ترین پاتوژن های بعد از برداشت بشمار می آید در میوه گوجه فرنگی ارغوانی رنگ کاهش می یابد. در این مقاله نشان می دهیم که کاهش حساسیت و آسیب پذیری نسبت به B. cinerea به تجمع آنتوساینین ها بستگی داشته که توزیع و انتشار ROS را در طول عفونت و آلودگی تغییر می دهد. ظرفیت آنتی اکسیدانی بیشتر(افزایش یافته) میوه ارغوانی رنگ مراحل رسیدگی بیش از حد را کند می کند. افزایش میزان آنتی اکسیدان های طبیعی در گوجه فرنگی، شیوه جدیدی است جهت افزایش طول عمر مفید محصول در مهندسی ژنتیک یا پرورش و تولید مثل سنتی.

 

گوجه فرنگی آنتوساینین :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Shelf life is an important quality trait for many fruit, including tomatoes. We report that enrichment of anthocyanin, a natural pigment, in tomatoes can significantly extend shelf life. Processes late in ripening are suppressed by anthocyanin accumulation, and susceptibility to Botrytis cinerea, one of the most important postharvest pathogens, is reduced in purple tomato fruit. We show that reduced susceptibility to B. cinerea is dependent specifically on the accumulation of anthocyanins, which alter the spreading of the ROS burst during infection. The increased antioxidant capacity of purple fruit likely slows the processes of overripening. Enhancing the levels of natural antioxidants in tomato provides a novel strategy for extending shelf life by genetic engineering or conventional breeding

 
Keywords: Tomatoes Gray Mold
این برای گرایش های: زراعت و اصلاح نباتات،علوم باغبانی، کاربرد دارد. سایر ،سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: علوم گیاهی، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > زیست شناسی > مقاله های زیست شناسی و ترجمه فارسی آنها > مدت زمان مجاز نگهداری دوبرابر گوجه فرنگی با آنتوساینین ها بواسطه به تاخیر انداختن رسیدن بیش از حد میوه وکاهش حساسیت نسبت به کپک قارچی خاکستری(Gray Mold)
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید