دانلود مقاله ترجمه شده دسترسی به غذای ماکیان و تغذیه طیور در کشورهای در حال توسعه


چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002522 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
485,000 ریال
شناسه محصول :
2002522
سال انتشار:
2006
حجم فایل انگلیسی :
165 Kb
حجم فایل فارسی :
32 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

دسترسی به غذای ماکیان و تغذیه طیور در کشورهای در حال توسعه

عنوان انگليسي

Poultry feed availability and nutrition in developing countries

نویسنده/ناشر/نام مجله

Velmurugu Ravindran

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 4 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 11 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

در سرتاسر جهان، تولید گوشت و تخم طیور، در طی سالهای گذشته همواره در حال افزایش بوده است و انتظار می رود این روند افزایش، ادامه داشته باشد. پیش بینی می شود در طی دو دهه آینده بیشتر افزایش ها در تولید ماکیان، مربوط به کشورهای در حال توسعه باشد؛ که رشد اقتصادی سریع، شهرنشینی و درآمد بیشتر خانوارها، تقاضا برای پروتئین های حیوانی را افزایش دهد. چندین عامل در رشد همسان و پیوستۀ تولید ماکیان سهیم هستند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:

پیشرفت و ارتقاء ژنتیکی در نژادهای ماکیان برای تولید گوشت و تخم مرغ

درک بهتر از نیازهای اساسی و پایه ای تغذیه

کنترل بیماری ها

بعنوان مثال؛ سن جوجه های گوشتی برای رسیدن به وزن بازار، که 2kg  است، در حال کاهش مداوم از 63 روز در سال 1976 به 35 روز در سال 2009 بوده است، و کارایی تبدیل غذا به محصولات مورد استفاده ماکیان نیز در حال پیشرفت مداوم است.

این رشد در تولید ماکیان، تأثیر عمیقی بر تقاضا برای مواد خام و مورد استفاده در تغذیه ماکیان گذاشته است. با در نظر داشتن هزینه، غذا مهم ترین ورودی برای تولید ماکیان است، و در دسترس بودن غذاهای با کیفیت بالا و هزینه پایین، مسأله ای حیاتی و مهمّ است، که در صورت ادامه رشد در تولید ماکیان، بتواند تقاضا برای پروتئین حیوانی را تأمین نماید.

غذای ماکیان تغذیه طیور در کشورهای در حال توسعه :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Worldwide, production of poultry meat and eggs has increased consistently over the years, and this trend is expected to continue. It is predicted that most increases in poultry production during the next two decades will occur in developing countries, where rapid economic growth, urbanization and higher household incomes will increase the demand for animal proteins. Several factors have contributed to the consistent growth in world poultry production, including: i) genetic progress in poultry strains for meat and egg production; ii) better understanding of the fundamentals of nutrition; and iii) disease control. For example, the age for a meat chicken to reach the market weight of 2 kg has steadily decreased from 63 days in 1976 to 35 days in 2009, and the efficiency of converting feed into poultry products also continues to improve. This growth in poultry production is having a profound effect on the demand for feed and raw materials. Feed is the most important input for poultry production in terms of cost, and the availability of low-priced, high-quality feeds is critical if poultry production is to remain competitive and continue to grow to meet the demand for animal protein

Keywords: Poultry feed
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید