چطور این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی را دانلود کنم؟
فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002499 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله مجموعه مهندسی كشاورزی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید
حجم فایل انگلیسی :
190 Kb
حجم فایل فارسی :
344 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com
عنوان فارسي
افزودن سیر یا پیاز قبل از پرتوافکنی در اکسیداسیون لیپید ، فرار ها و مشخصه های حسگری گوشت چرخ کرده گاوی پخته شده
عنوان انگليسي
Addition of garlic or onion before irradiation on lipid oxidation, volatiles and sensory characteristics of cooked ground beef
این مقاله چند صفحه است؟
این مقاله ترجمه شده مجموعه مهندسی كشاورزی شامل 6 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 15 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است
سایر منابع مجموعه مهندسی كشاورزی-علوم دامی در زمینه گوشت گاو