دانلود مقاله ترجمه شده آنالیز شیمیایی گرده زیتون و خرما؛ بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی


چطور این مقاله زیست شناسی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2002493 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله زیست شناسی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
765,000 ریال
شناسه محصول :
2002493
سال انتشار:
2013
حجم فایل انگلیسی :
88 Kb
حجم فایل فارسی :
42 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

آنالیز شیمیایی گرده زیتون و خرما؛ بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی

عنوان انگليسي

Chemical analysis of olive and palm pollen: Antioxidant and antimicrobial activation properties

نویسنده/ناشر/نام مجله

Herald Journal of Agriculture and Food Science Rese

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده زیست شناسی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 12 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

دانه گرده بدست آمده از زنبور عسل، به علت خواص دارویی­اش از زمان باستان بسیار شناخته شده بوده است. امروزه به طور فزاینده­ای به عنوان مکمل غذایی و مخصوصاً به عنوان کاهنده اثرات پیری به کار می­رود. هدف از این مطالعه سنجش ترکیب شیمیایی، محتوی فنولی، محتوی فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و فعالیت آنتی باکتریالی گرده­های گیاهان زیتون و خرما بود. مقدار رطوبت، پروتئین، لیپیدها، قند تام، فیبر خام و مواد معدنی، همچنین مقدار فعالیت بوسیله روش جاروب کنندگی رادیکال­های آزاد DPPH تعیین شد. محتوی میانگین رطوبت، پروتئین و قند به ترتیب 5 %، 20/21 % و 50/47 % گزارش شد و عناصر معدنی غالب  شامل فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم بودند. محتوی اجزای فنولی و فلاونوئیدی تام به ترتیب 422 ppm و 50/130 ppm بیان شد، مثل کوئرسیتین. بیشترین فعالیت جاروب کنندگی رادیکال­های آزاد DPPH با EC50 نشان داده شد. همچنین در این مطالعه، تاثیر حضور دانه­ های گرده مختلف بر روی رشد باکتری­ها، بسته به نوع میکرواورگانیسم و گرده به کار رفته مورد تایید قرار گرفت. گرده­های زیتون فعالیت آنتی­اکسیدانی بالایی را نشان داد که احتمالاً به علت وجود اجزای فنولیک در دانه گرده بود.

1-مقدمه

دانه گرده از سلول­های تولید مثلی گیاه است. زنبور­های عسل و حشرات دیگر، باد و آب از عوامل گرده­افشانی گیاهان هستند که وسیله انتقال گرده از پرچم به مادگی می­باشند. زنبور­های عسل دانه­های گرده را از نوشجای گیاهان با اضافه کردن قند­هایی به هم می­چسبانند و سپس آنها را بسته­بندی کرده و بوسیله مو­های پاهای عقبی به سمت کلونی انتقال می­دهند. نقش و اهمیت دانه گرده برای حفظ کلونی­ زنبور­های عسل غیر قابل اقماض است. زنبور­های عسل از دانه گرده در رژیم غذایی خود و همچنین تغذیه لارو­ها استفاده می­کنند. زنبور­های عسل دانه گرده را بوسیله پاهایشان در شانه­های عسل قرار می­دهند و سپس آنها را توسط عسل می­پوشانند. زنبورداران به این ذخیره دانه گرده، نان زنبور عسل (bee bread) گویند. مشخص شده که مقدار متوسط 145 میلی­گرم از دانه گرده برای پرورش یک زنبور کارگر لازم است. دانه گرده، مثل بقیه محصولات مربوط به زنبور­داری توجه زیادی را به خاطر خصوصیات درمانی از قبیل اثرات آنتی­باکتریال، ضد سرطانی و تعدیل کننده سیستم ایمنی می­طلبد...

گرده زیتون آنالیز شیمیایی گرده زیتون آنالیز شیمیایی گرده خرما :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی

Abstract

Pollen is bee-product known fir its medical properties from ancient times. In our days is increasingly used as health food supplement and especially as a tonic primarily with appeal to the elderly to ameliorate the effects of ageing. The aim of this study was to evaluate the chemical composition, phenolic content, flavonoids content, antioxidant activity and antibacterial activity of pollen obtained from olive and palm plants. The content of moisture, protein, lipids, total sugars, crude fiber and minerals, as well as the content activity by the DPPH free radical scavenging method (2, 2-diphenyl-1- picryl-hydrazl) were determined. The mean contents of moisture, protein and sugars were 5.00%, 21.20% and 47.50%, respectively, and the predominant minerals were phosphorus, potassium, calcium, and magnesium. The contents of phenolic compounds and total flavonoids were 422.00ppm and 130.50ppm as quercetin, respectively. High scavenging activities were found for the free radical DPPH, with EC50 (Minimum concentration required of the DPPH by 50%). The present studies also, verified that the presence of pollen differentially affected the growth of bacteria under study, depending this on the microorganism and the pollen used. Pollen of olive showed high antioxidant activity probably due to the high content of phenolic compounds present in pollen

Keywords: Pollen olive palm phenolic compounds flavonoids antibacterial antioxidant
این برای گرایش های: علوم گیاهی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. همچنین این در گرایش های: زراعت و اصلاح نباتات، می تواند کاربرد داشته باشد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله زیست شناسی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > زیست شناسی > مقاله های زیست شناسی و ترجمه فارسی آنها > آنالیز شیمیایی گرده زیتون و خرما؛ بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید