دانلود مقاله ترجمه شده تولید آمیلاز توسط قارچ جدا شده از بذور حبوبات جمع آوری شده در مدینه منوره،عربستان سعودی


چطور این مقاله زیست شناسی را دانلود کنم؟

فایل انگلیسی این مقاله با شناسه 2001918 رایگان است. ترجمه چکیده این مقاله زیست شناسی در همین صفحه قابل مشاهده است. شما می توانید پس از بررسی این دو مورد نسبت به خرید و دانلود مقاله ترجمه شده اقدام نمایید

قیمت :
765,000 ریال
شناسه محصول :
2001918
سال انتشار:
2014
حجم فایل انگلیسی :
1 Mb
حجم فایل فارسی :
25 کیلو بایت
نوع فایل های ضمیمه :
Pdf+Word
کلمه عبور همه فایلها :
www.daneshgahi.com

عنوان فارسي

تولید آمیلاز توسط قارچ جدا شده از بذور حبوبات جمع آوری شده در مدینه منوره،عربستان سعودی

عنوان انگليسي

Production of amylase by fungi isolated from legume seeds collectedin Almadinah Almunawwarah, Saudi Arabia

نویسنده/ناشر/نام مجله

Journal of Taibah University for Science

این مقاله چند صفحه است؟

این مقاله ترجمه شده زیست شناسی شامل 8 صفحه انگلیسی به صورت پی دی اف و 13 صفحه متن فارسی به صورت ورد تایپ شده است

چکیده فارسی

چکیده

46 گونه قارچ متعلق به 26 جنس از 125 نمونه بذر جبوبات در آگار دکستروز سیب زمینی در دمای 28 درجه سانتی گراد جدا شد.5 نمونه از حبوبات (باقلا،نخود،نخود فرنگی بزرگ،لوبیا و نخود کوچک)به منظور محتوای قارچی سان مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه دانه ها (25 نمونه برای هر نوع قارچ)از مکان های مختلفی در مدینه منوره ،عربستان سعودی جمع آوری شد. شایع ترین نوع ، قارچ آسپرژیلوس، امریکلا، کپک سایه سنجاقی، مایکوسفرلا، پنیسیلیوم و کپک سیاه نان بود. رایج ترین گونه ها ، آسپرژیلوس فلاووس، آسپرژیلوس فومیگاتوس، آسپرژیلوس نیجر، آسپرژیلوس اوکراکوس، آسپرژیلوس ترئوس، امریکلا نیدولانس، کپک سیاه سنجاقی، مایکوسفرلا تاسیانا، پنیسیلیوم کریسوژنوم و استولونفیر ریزوپوس بودند. دانه های لوبیای بزرگ بطور 100 درصد ، بالاترین آلودگی قارچی را به دنبال نخود(88.16 %( ،لوبیا(87.96%)،لوبیای کوچک(70.41%) و نخود(57.75%) ثبت کرد.میان 46 گونه قارچی ارزیابی شده برای تولید آمیلاز،8 گونه جدا شده (17.4% تمامی گونه های ایزوله شده) دارای فعالیت بالای آمیلاز،27گونه (58.7%) دارای فعالیت متوسط آمیلازی و 11 گونه(23.9%) دارای پایینترین فعالیت آمیلازی بود.حداکثر تولید آمیلاز بعد از 6 روز از انکوباسیون در دمای 30 درجه سانتی گراد با ph اولیه 6 و ادغام نشاسته و فسفات آمونیوم که دارای منابع نیتروژن و کربن هستند ، بدست آمد.

تولید آمیلاز :کلمات کلیدی

چکیده انگلیسی


Abstract

Forty-six fungal species belonging to 26 genera were isolated from 125 legume seed samples on potato dextrose agar at 28 °C. Five types of legumes (broad beans, chickpeas, cowpeas, kidney beans and peas) were investigated for their fungal content. Seed samples (25 for each type of legume) were collected from different localities in Almadinah Almunawwarah, Saudi Arabia. The most prevalent genera were Aspergillus, Emericella, Mucor, Mycosphaerella, Penicillium and Rhizopus. The most common species were Aspergillus flavus, Aspergillus fumigatus, Aspergillus niger, Aspergillus ochraceus, Aspergillus terreus, Emericella nidulans, Mucor racemosus, Mycosphaerella tassiana, Penicillium chrysogenum and Rhizopus stolonifer. Broad bean seeds (100%) recorded the highest fungal contamination, followed by cowpeas (88.16%), chickpeas (87.96%), kidney beans (70.41%) and peas (57.75%). Among the 46 fungal species assayed for α-amylase production, eight isolates (17.4% of all isolates) had high amylase activity, 27 (58.7%) had moderate amylase activity, and 11 (23.9%) had low activity. The maximum production of amylase was achieved after 6 days of incubation at 30 °C with an initial pH of 6 and incorporation of starch and ammonium sulphate as carbon and nitrogen sources, respectively

Keywords: Legumes Seed-borne fungi Enzyme
این برای گرایش های: علوم گیاهی، کاربرد دارد. سایر ، را ببینید. [ برچسب: ]
 مقاله زیست شناسی با ترجمه
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > دپارتمان ها > دپارتمان علوم پايه > زیست شناسی > مقاله های زیست شناسی و ترجمه فارسی آنها > تولید آمیلاز توسط قارچ جدا شده از بذور حبوبات جمع آوری شده در مدینه منوره،عربستان سعودی
کتابخانه الکترونیک
دانلود مقالات ترجمه شده
جستجوی مقالات
با انتخاب رشته مورد نظر خود می توانید مقالات ترجمه شده آن رو به صورت موضوع بندی شده مشاهده نمایید